Connect with us
De ce nu mănâncă femeile la petreceri? Explicațiile te pot surprinde. Află care sunt ele. Poate te regăsești în aceeași situație.

Stil

De ce nu mănâncă femeile la petreceri? Explicațiile te pot surprinde

La o petrecere vei întâlni două catregorii de oameni: cei care mănâncă și cei care nu fac asta. În prima se încadrează bărbații și în a doua categorie intră femeile. Însă, care este explicația pentru care femeile nu mănâncă la petreceri?

Femeile nu mănâncă la petreceri. De ce?

Unii ar putea considera că femeile care mănâncă în public sunt lipsite de maniere și modestie. Dar, nu aici găsim explicația pentru refuzul lor de a mânca în timpul evenimentelor sociale. Cercetătorii susțin că, în realitate, femeile nu sunt mulțumite de aspectul lor fizic și de aici vine decizia de a nu se atinge de mâncare în prezența altora. Înainte de a pleca de acasă, ele se privesc în oglindă și încep să observe anumite imperfecțiuni. Fie li se pare că au prea multe kilograme în plus, ori au o față rotunda etc. Și, cred ele, dacă alții le vor vedea consumând orice aliment, atunci ei le vor observa și defectele fizice. Bineînțeles, asta nu înseamnă că în momentul în care se vor întoarce acasă vor avea același comportament. Din contră, în unele cazuri, se ajunge la excese alimentare. Un comportament deloc sănătos.

Bărbații, în schimb, nu au probleme în acest sens. Ei pot mânca fără probleme și, mai mult decât atât, văd totul ca pe o competiție, o provocare pe care o acceptă.

CITEȘTE ȘI: O femeie a fost biciuită pentru că a purtat fustă scurtă la o petrecere. Cum a decis să se răzbune

Singurele care pot face excepție de la această regulă nescrisă ar putea fi femeile care fac sport regulat. Pentru că sunt mulțumite de felul în care arată, ele nu vor simți nevoia de a-și impune restricții alimentare în societate. Desigur, și aici apare o problemă. Ceilalți ar putea fi surprinși de faptul că femeile suple manâncă și, pentru a evita bârfele, preferă să se abțină.

Ideea este că nu vorbim despre un comportament sănătos. Ar putea fi chiar dăunător, având în vedere că atunci când vor fi acasă, femeile vor mânca poate mai mult decât în mod obișnuit. Aste pentru că în timpul petrecerii le-a fost foame. Corpul trebuie ascultat. Are nevoie de nutrienți și calorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Stil

To Top