Connect with us

Stil

Dezvaluiri ISTORICE: Hitler, fata in fata cu un jurnalist evreu. DIALOGUL ESTE HALUCINANT!

Stiati ca Adolf Hitler a acordat o singura data un interviu unui jurnalist evreu? In interviul acordat lui Max Fraenkel, Hitler era extrem de transant cu privire la ura sa fata de evrei.

Capetenia nazistilor i-a raspuns jurnalistului evreu intr-un restaurant. Jurnalistul care a stat fata in fata cu Hitler nu s-a sfiit de la nicio intrebare, indiferent ce actiune necugetata ar fi presupus aceasta.

CITESTE SI: ESTE FATA SAU BAIAT? TU CE ZICI? REVISTA VOGUE SOCHEAZA!

Interviul despre care scria editorul publicatiei americane The Jewish Criterion in 23 ianuarie 1931 a fost acordat de Fuhrer la varsta de 41 de ani.

„Ce vreti sa stiti?”, a intrebat dintr-o bucata Hitler. Prima intrebare care i-a venit in minte jurnalistului a fost: „Face parte antisemitismul din platforma politica a nazistilor?”. Hitler a replicat imediat, usor deranjat de aceasta intrebare: „Reprezentati un ziar evreiesc?”.

„Antisemtisimul nu face parte din programul nostru”, a declarat apoi Hitler. „Programul nostru este sa Germania de toate elementele care stau in calea intoarcerii ei la normalitate. Germania trebuia sa devina o tara a germanilor, a cetatenilor germani liberi, nu a sclavilor germani dominati de capitalul evreiesc”, credea cu tarie Hitler.

Jurnalistul l-a intrebat apoi pe Hitler, foarte franc: „Ce solutie propuneti pentru pericolul evreiesc?”, iar Hitler spunea ca nu intentiona niciun Holocaust, ci dorea schimbare printr-un program educational: „Nu am de gand sa fac nimic impotriva evreilor, in afara de a continua campania noastra educationala pe care eu am instituit-o in ultimii ani. Tot ce va face Partidul National-Socialist pentru a-si indeplini programul politic va face intr-un mod constitutional”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top