Connect with us

Stil

(P) Digi 24 și Opel Astra te invită la concurs! Antrenează-ți portbagajul și câștigă super premii

Cât de mare este portbagajul unui Opel Astra? Acceptă provocarea Opel, înscrie-te într-o cursă virtuală la volanul unuia dintre cele 3 modele de Opel Astra și încearcă să-l umpli!

Cum poți participa?

Până pe 29 ianuarie 2017, accesează jocul la adresa http://antreneazaportbagajul.digi24.ro/ sau instalează aplicația pentru iOS sau Android disponibilă în iTunes sau în Google Play.

Înregistrează-te folosind contul tău de Facebook sau adresa personală de e-mail. Selectează unul dintre cele 3 modele de Opel Astra și condu mașina pe harta virtuală către magazinele și reprezentanțele Opel pentru a umple portbagajul cu obiecte aflate pe lista de cumpărături.

Jocul va fi finalizat doar atunci când toate obiectele vor fi tăiate de pe lista, iar tu vei acumula 1.000 de puncte.

Pentru a-ți crește șansele de câștig la tragerile la sorți săptămânale, dar și la premiul cel mare, poți juca ori de câte ori dorești, îndeplinind condițiile de mai sus.

Ce poți câștiga?

Săptămânal vor fi oferite 3 premii:

  • 1 x parfum marca Hugo Man Extreme sau Boss Jour Runway
  • 1 x valiză Samsonite
  • 1 x kit Canyon format din geantă sau rucsac, căști, mouse și boxe

Pentru Marele Premiu, un iPhone7, câștigătorul va fi extras la finalul campaniei, pe 30 ianuarie, indiferent dacă a câștigat sau nu și premii săptămânale.

Înainte de a te înscrie în joc, nu uita să consulți regulamentul campaniei, disponibil aici.

Mașina anului 2016, Opel Astra te invită să te bucuri de o experiență de conducere dinamică, dar și de dotări opţionale şi accesorii pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. Interiorul premium creează, practic, o nouă categorie în clasa compact!

Între cele mai apreciate dotări se află și noul portbagaj, cu pragurile joase, care facilitează încărcarea obiectelor personale. Datorită capacităţii mari, cu posibilitate de reglare, îți oferă mai mult spaţiu!

Află totul despre noile modele de Opel Astra vizitând pagina oficială www.opel.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top