Connect with us
mintim

Stil

E dovedit ştiinţific : cu toţii minţim!

E dovedit ştiinţific : cu toţii minţim! Mulţi consideră că o mică minciună nu poate răni pe nimeni, însă ce se întamplă la nivel mondial este cu adevărat îngrijorator.

Savanţii de la Universitatea din Massachusetts au descoperiacă discuţia este mai lungă, procentul minciunilor creşte. Cu alte cuvinte, cu cât povestim mai mult, cu atât simţim nevoia să “înflorim” mai mult adevărul.

Oamenii zic multe minciuni în conversaţii, dar nimeni nu se aştepta să fie descoperit faptul că neadevărurile sunt parte din rutina noastră zilnică, a declarat psihologul Robert S. Feldman, unul dintre cercetătorii care au efectuat studiul. Analiza va fi publicată, în iunie, în revista de specialitate “Jurnalul de Psihologie Socială Primară şi Aplicată”.

Şi aici se vede diferenţa dintre sexe. Rezultatele studiului mai arată că natura minciunilor femeilor nu e aceeaşi cu cea de cea spusă de bărbaţi. Feldman a atras atenţia că reprezentanţii celor doua sexe spun neadevăruri în mod diferit. Femeile au tendinţa de a minţi cu intenţia de a face o altă persoană să se simtă bine, acestea fiind numite minciuni altruiste, în timp ce bărbaţii mint cu scopul de a se pune pe ei într-o lumină favorabilă.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top