Connect with us
ELIXIRUL egiptean din două ingrediente! Vindecă tot organismul şi asigură o viaţă lungă

Stil

ELIXIRUL egiptean din două ingrediente! Vindecă tot organismul şi asigură o viaţă lungă

O străveche băutură egipteană, era menită să-i ţină mereu în putere pe sclavii care munceau la măreţele piramide, sub razele nemiloase ale soarelui din deşert.

Băutură curată vasele de sânge şi asigura o viaţă lungă şi sănătoasă. Se crede că băutură ar fi apărut pe vremea faraonului Amenhotep al ÎI-lea. Licoarea însă, era preparată şi de preoţii egipteni care cunoşteau bine atât tainele organismului uman cât şi plantele, sălbatice sau cultivate, şi virtuţile acestora.

Oamenii simpli numeau această băutură humus, adică sol, pământ. Numele pe care l-a primit, Antică, provine de la cele două componente care intră în compoziţia să; An – usturoi şi Tică – lămâie.

Folosiţi un vas emailat sau un bol de sticlă pentru amestect

Miraculoasă băutură, remediu excelent dătător de viaţă lungă, sănătate şi putere se poate prepară acasă, uşor şi simplu, din patru lămâi bine coapte, de mărime potrivită, cu coajă cât mai subţire, şi trei căpăţâni de usturoi. Lămâile se spală bine, se storc şi cojile rămase se dau prin maşină de tocat. Usturoiul se curată şi se pisează că pentru mujdei.

Toate aceste ingrediente se pun într-un vas emailat sau vas de sticlă, borcan, se amestecă bine şi apoi se toarnă doi litri de apă fiartă şi răcită. Vasul se acoperă cu o bucată de tifon pusă în două şi se ţine la frigider pentru trei zile, 72 de ore. După acest interval de timp, lichidul se strecoară prin tifon pus în patru, se pune în sticle închise etanş şi se păstrează la frigider.

Nu va temeţi că frigiderul va prinde miros de la usturoi. Lămâia face să dispară mirosul neplăcut. Dacă totuşi vi se pare că frigiderul miroase a usturoi, puneţi în interior o ceaşcă plină cu oţet.

Citeşte şi Un avion tocmai S-A PRĂBUȘIT la periferia Madridului. Bilanțul victimelor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top