Felul in care scriem aceste 4 litere spune totul despre noi

12.08.2015
Felul in care scriem aceste 4 litere spune totul despre noi

Chiar daca multi au renuntat aproape complet la scrisul de mana, modul in care punem pe hartie aceste 4 litere dezvaluie problemele cu care noi ne confruntam.

Se spune deseori ca scrisul de mana este cel care oglindeste informatii esentiale despre noi, unele pe care am dori sa le tinem ascunse de ochii celorlalti. Cu toate acestea, un grafolog, adica un specialist intr-ale scriiturii, poate vedea in functie de forma literelor si de modul in care sunt puse pe hartie ce fel de om esti cu adevarat.

CITESTE SI: Cum iti influenteaza numele succesul in viata. De ce e bine sa te cheme Maria si nu Sara

Astfel, conform specialistilor, cele 4 litere care ne dau de gol atunci cand le scriem de mana sunt I, T, Y si L, iar grafologii spun ca acestea reusesc sa dezvaluie mai multe lucruri despre noi decat toate celelalte litere ale alfabetului.

Drept urmare, litera „l” scrisa cu o bucla ne arata ca suntem firi usor visatoare si ca ne facem in permanenta planuri pentru viitor. Tot litera in cauza, dar scrisa fara bucla specifica, indica de multe ori faptul ca cel care a scris-o a suferit destul de mult in plan personal si nu de putine ori visele sale au ramas neimplinite.

Litera „t” scrisa cu bucla arata ca „autorul” ei prezinta o sensibilitate crescuta fata de criticile care i se aduc si uneori are impresia ca toate lumea este impotriva ei, indiferent daca este adevarat sau nu. La polul opus se afla cei care scriu aceasta litera fara bucla, caci asta nu poate sa insemne decat ca sunt persoane muncitoare, capabile sa lucreze in situatii de stres ori momente critice.

Daca litera „y” este scrisa mai ascutita ea poate sa insemne ca scriitorul isi alege prietenii cu grija, iar cel care face ca aceasta litera sa para mai deschisa este o fire sociabila, ce nu duce niciodata lipsa de o gasca de prieteni. Atunci cand litera „y” este mai lunga decat restul literelor dintr-un cuvant e semn clar ca autorul ei adora sa calatoreasca, spre deosebire de cel care face acest semn mai scurt decat altele si care adora sa stea in mediul sau cunoscut.

Atunci cand linia ce taie litera „t” se afla in partea de jos persoana in cauza este cu capul plin de griji, motiv pentru care ii este teama sa isi seteze scopuri inalte.

In cazul literei „i”, cercul gol de deasupra ne arata ca in noi se afla un spirit de artist, spre deosebire de cercul ingrosat ce spune ca autorul este o persoana foarte organizata si nu suporta ca lucrurile sa fie raspandite.

Sursa foto dailygenius.com