Connect with us
mireasa

Stil

„Mireasa paralizata” care pozeaza sexy pentru a schimba atitudinea fata de dizabilitati

Cu dizabilitati si sexy. Asta vrea Rachelle Chapman sa demonstreze prin pozele sale, pentru a schimba perceptia oamenilor fata de persoanele cu handicap.

La 5 ani dupa ce a ramas paralizata in urma unui accident ce a avut loc chiar la petrecerea burlacitelor, tanara de 29 de ani din Carolina de Nord, devenita recent mama, s-a facut cunoscuta in spatiul virtual sub numele de „mireasa paralizata”. Acum, femeia vrea sa fie remarcata sub o alta forma – o tanara frumoasa si sexy.

Cu ajutorul unei serii de fotografii publicate pe Facebook, Rachelle ii indeamna pe oameni sa o vada dincolo de scaunul cu rotile, imbracata fiind doar intr-o lenjerie intima. Prin acest gest ea spera ca oamenii sa vada potentialul romantic pe care il are orice om cu dizabilitati.

CITESTE SI: Transpirația NU MIROASE URÂT în realitate. Descoperă alte 5 curiozități uluitoare

Cu ajutorul acestor imagini vreau sa le spun tuturor ca asa sunt eu, asa arat, asa ma simt. Sunt in continuare sexy, sunt in continuare femeie si in acelasi timp sunt aceeasi persoana cand ma asez in fiecare dimineata in scaunul cu rotile”, a declarat tanara pentru today.com.


Dupa cum era de asteptat, a durat ceva timp pana cand Chapman si-a recastigat increderea in ea pentru a fi in stare sa pozeze si sa impartaseasca asta si cu restul lumii.

Pe 23 mai 2010, Chapman a cazut intr-o piscina dupa ce a fost impinsa in joaca de una dintre domnisoarele de onoare, moment in care si-a fracturat o vertebra din zona gatului.

„Dupa o accidentare ca asta stai si te intrebi cum mai poti fi sexy din nou si cred ca dupa 5 ani mi-am dat seama. Sunt fericita atat cat pot si vreau sa le arat altor femei ca, indiferent de handicapul pe care il sau (sau nu), nu trebuie sa creada ca e ceva in neregula cu ele. Nu-mi place handicapul pe care il am, evident, dar dizabilitatea de care sufar nu ma reprezinta”, a concluzionat Rachelle.

Sursa foto people.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top