Connect with us
barbat

Stil

4 lucruri la care orice barbat este atent atunci cand vorbeste cu tine

Nu doar femeile sunt atente la detalii. Iata care sunt cele 4 lucruri la care orice barbat este atent atunci cand vorbeste cu tine.

1. Cum ai grija de parul tau.

Data viitoare cand te intalnesti cu un barbat, ai grija ca si parul tau sa arate senzational. Daca iti vei prinde parul in graba, ori vei merge la o intalnire cu podoaba capilara neingrijita, exact asta va observa si partenerul tau.

CITESTE SI: La ce varsta barbatii nu mai sunt interesati de aspectul fizic

2. Manichiura.

Unul dintre lucrurile pe care un barbat le observa la o femeie este manichiura si va avea grija sa te sanctioneze daca vede ceva ce nu-i place. Nu-l va pasiona modelele extravagante si te va aprecia mereu pentru unghiile tale curate. Decat sa porti 5 culori de oja, mai bine un lac transparent.

3. Accesoriile.

Ca orice lucru pe care il porti, si accesoriile pot spune cate ceva despre tine. Daca vrei sa iesi in evidenta si sa te remarci mizeaza pe bijuteriile voluminoase, care vor scoate in fata partea de sus a corpului. In rest, un ceas simplu si elegant este tot ce ai nevoie pentru a le arata si celor cu care te intalnesti ca esti atenta la detalii si mereu punctuala (ar fi culmea sa intarzii la o intalnire purtand un ceas la mana).

3. Hainele.

Da, si barbatii sunt pasionati de vestimentatie si s-ar putea chiar sa dai de unul care stie tendintele pentru sezonul urmator mai bine ca tine. Nu uita ca inainte de a te afisa cu un anumit brand trebuie sa ai in vedere faptul ca hainele ar trebui sa fie in primul rand curate si sa dea impresia ca esti o femeie puternica, care este capabila sa aiba grija de ea.

Sursa foto huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top