Connect with us
Folia de aluminiu poate fi folosita pentru a combate anumite simptome

Stil

Folia de aluminiu te poate ajuta sa scapi de raceala si dureri

Folia de aluminiu este un element nelipsit din bucatarii. Cele mai multe femei o folosesc pentru a acoperi resturile de mancare sau pentru a inveli un sandwich, pe care sa-l iei la serviciu. Insa te-ai gandit vreodata sa-l folosesti ca ambalaj pentru anumite parti ale corpului?

Citeste si: Calugar in varsta de 120 de ani: Secretul longevitatii este o viata fara sex si condimente

Citeste si: Cum arată cea mai bătrână mamă din lume

Iata patru motive pentru care s-ar putea sa nu fie o idee rea:

SCAPA DE RACEALA

In sezonul rece, cand gripa isi face „aparitia”, vei fi extrem de fericit ca ai aflat de acest truc. Poti combate simptomele gripei si fara medicamente, doar folosindu-te de o folie de aluminiu. Inveliti-va picioarele in 5-7 straturi de folie timp de aproximativ o ora.

 

folie aluminiu picioare

Folia are proprietati antiinflamatorii si poate ajuta la atenuarea unor simptome. Lasa picioarele sa respire apoi, timp de doua ore, dupa care repeta procedeul. Vei observa o imbunatatire in timp de cateva zile. Desigur, daca simptomele persista mai mult de o saptamana trebuie sa mergeti la doctor.

ATENUEAZA ARSURILE

Nu multe persoane stiu ca folia de aluminiu este una dintre cele mai bune atunci cand vine vorba de vindecarea arsurilor. Cercetatorii americani chiar au recomandat medicilor sa trateze arsurile recente cu aluminiu. Ar trebui mai intai sa curatati rana, apoi sa o uscati cu tifon steril.

Dupa ce ati aplicat un strat de unguent special, pe care il gasiti la farmacie, puneti tifon si apoi inveliti rana in folie de aluminiu. Sfat: incercati sa limitati miscarile.

SCAPA DE OBOSEALA

Prea putine ore de somn sau o zi stresanta la munca va lasa senzatia ca sunteti complet epuizat si inca mai aveti o multime de lucruri de facut acasa. Folia de aluminiu va poate ajuta sa va simtiti plini de energie. Rupeti cateva fasii subtiri de folie si puneti-le in congelator.

 

folie de aluminiu oboseala

Dupa 2-3 ore, asezati-le pe obraji si pleoape. Vei simti imediat cum muschii se relaxeaza. Odata ce simti un sentiment de calm, indepartati benzile si vei vedea ce treaz te simti.

SCAPA DE DURERILE DE ARTICULATII

Folia de aluminiu poate fi un „prieten” adevarat pentru o persoana care se confrunta cu dureri de articulatii. Ambalati partea corpului care va doare in folie de aluminiu si incercati sa nu va miscati. Lasati folia chiar si pe timpul noptii.

Se repeta acest procedeu timp de 10 zile, apoi luati o pauza de doua saptamani, dupa acre incercati din nou. Vei fi uimit cum durerile incep sa dispara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top