Connect with us
Bagi cartofii în frigider? Uite ce se întâmplă

Stil

I-a trimis iubitului un cartof, însoțit de un mesaj. Continuarea te va emoționa

A vrut să-și surprindă iubitul, însă nu și-a imaginat că povestea ei va deveni virală. Nu a ales o cină la lumina lumânărilot, excursii sau filme romantice. Ea a ales o altă cale de a fi romantică, iar rețete este sub forma unui cartof.

Da, este adevărat. O tânără voia să fie sigură că ajunge la inima iubitului ei și a ales să se folosească de un cartof, pe care a scris un mesaj emoționant: „Nu vreau să văd lumea în flăcări, vreau doar să pornesc o flacără în inima ta.”

cartof

Iubitul fetei a primit supriza prin poștă și s-a dovedit a fi o surpriză totală. El a postat imaginile pe un site de socializare și a scris că se aștepta la un cadou unic, însă se aștepta să primească ceva de mâncare, nicidecum un cartof inscripționat.

Cu siguranță nu te-ai fi gândit că un cartof poate deține un mesaj romantic. Însă, fata spune că și-a dorit să transforme iubirea în ceva uimitor.

cartof-2

Dacă vă place povestea, scrieți-ne ce mesaje ați alege să scrieți pe un cartof, după exemplul acestei tinere. Cine a spus că romantismul a murit?!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top