Idei creative pentru a te binedispune la birou

22.07.2015
Idei creative pentru a te binedispune la birou

Indiferent cat de mult iti place munca ta, la un moment dat vei simti cum monotonia isi face aparitia. Iata cateva idei creative care te vor binedispune la birou.

CITESTE SI: VEZI CE POTI FACE CU CD-URILE VECHI DIN CASA TA

Chiar daca iti place colectivul de la birou sau munca pe care o faci, simplul fapt ca iti petreci o mare parte din viata in acest loc te va atrage intr-o stare de monotonie. Iesi din zona apatiei cu aceste idei creative care te vor binedispune atat pe tine cat si pe colegii tai.

1. Steagul pentru neintreruperi la birou. 

Confectioneaza un stegulet din ce material doresti tu pe care sa fie scris ,,no interruption hour”. In tarile vestice este considerat ca daca esti intrerupt atunci cand te concentrezi pe un anumit subiect la birou, rezultatul muncii tale va fi mai slab. Si atunci toata lumea respecta acest principiu, tocmai din acest motiv a aparut ideea acestui stegulet. Atunci cand cineva nu vrea sa fie intrerupt din munca sa, tot ce trebuie sa faca este sa isi puna pe birou steguletul.

2. Un cos de gunoi creativ. 

Poti incerca sa notezi cu marker-ul sau sa lipesti biletele pe cosul de gunoi de la birou cu ideile echipei care la inceput au fost considerate proaste, pentru ca mai apoi sa se dovedeasca a fi exceptionale.

3. Creioanele colorate. 

Atunci cand esti la birou intr-o sedinta poti incerca sa iti notezi ideile importante cu diferite creioane de mai multe culori. Astfel, nu te vei pierde in idei si creierul tau va recunoaste usor importanta fiecarei notite in functie de culoarea pe care ai ales sa o folosesti.

Sursa foto: citizensemployment.org