Connect with us
Intr-o Romanie haotica, ce trebuie sa faci pentru a avea plimbari linistite cu bebe

Stil

Intr-o Romanie haotica, ce trebuie sa faci pentru a avea plimbari linistite cu bebe

In prezent, atunci cand vorbim despre carucioare pentru copii, vorbim despre mijloace de transport indispensabile pentru plimbarile lui bebe. Primele carucioare pentru copii au aparut in Anglia si in Germania cu aproximativ 160 de ani in urma, iar de atunci producatorii de carucioare pentru copii au incercat sa scoata pe piata international modele convenabile si practice pentru plimbarile celor mici.
Desi toate modelele de carucioare pentru copii au trecut printr-o serie de transformari in ceea ce priveste rolul, designul si sistemele de siguranta, parintii trebuie sa tina de urmatoarele lucruri atunci cand ies la plimbare cu bebe:

  • indiferent daca aveti carucioare pentru copii cu manere reversibile sau nereversibile, bebe trebuie supravegheat permanent, mai ales in primele luni de viata.
  • utilizati hamul de la carucioare pentru copii, chiar si atunci cand aflati alaturi de bebe in reapos. Pentru ca plimbarea sa fie lipsita de riscul producerii vreunui accident, cum ar fi alunecarea din carucior, folosirea sistemului de siguranta este obligatorie. Dupa ce fixate cataramele, ajustati centura de siguranta pentru a obtine o fixare ferma in jurul copilului. Recomandat este sa recurgeti la aceasta masura de siguranta chiar daca cel mic doarme si nu va aflati in miscare.
  • cumparati intotdeauna carucioare pentru copii care cantaresc maximum 7 kilograme, pentru ca doar asa veti putea manevra toate tipurile de carucioare pentru copii fara nici cea mai mica dificultate.
  • alegeti intotdeauna carucioare pentru copii cu roti mai mari, penru ca plimbarea pe teren denivelat, cum ar fi zona cu pietris, sa nu il bruscheze pe cel mic.
  • nu folositi niciodata modelele de carucioare pentru copii pe scarile rulante. Fie ca mergeti la mall sau coborati la metrou, pentru o deplasare cat mai sigura cautati un lift sau o rampa.
  • din cand in cand, verificati ca modelul de carucioare pentru copii pe care il aveti nu are suruburi slabite piese uzate sau deteriorate.
  • inainte de a folosi oricare dintre modelele de carucioare pentru copii, cititi cu atentie manualul cu instructiuni de utilizare si asigurati-va ca fiecare cadru, roata sau ham de siguranta sunt fixate corect.

Stim ca nu este usor sa aveti grija de un bebe. Tocmai de aceea Noriel va propune modele foarte interesante de carucioare pentru copii, variate, colorate, la preturi interesante si oferte avantajoase, care sigur va vor face cu ochiul. Odata ce aveti modelul perfect si urmati sfaturile anterioare, plimbarile cu bebe vor fi pline de zambete si momente importante.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top