Connect with us
Lenjeria de pat, o modalitate simplă de a reînnoi decorul dormitorului cu puține elemente

Stil

Lenjeria de pat, o modalitate simplă de a reînnoi decorul dormitorului cu puține elemente

Lenjeria de pat, o modalitate simplă de a reînnoi decorul dormitorului cu puține elemente

În dormitor, lenjeria de pat poate crea o atmosferă caldă și reînnoi decorul rapid, fără a schimba totul și a face investiții mari. Prin alegerea unor modele de lenjerii de pat elegante, din țesături naturale în culori pastelate, se aduce un plus de frumusețe în interior și se îmbunătățește calitatea somnului.

Lenjerii catifea pentru pat

Oricine ar dori în casa lui o atmosferă unică, plină de frumusețe și confort. Acest lucru se aplică și dormitorului, mai ales că scopul acestei camere este relaxarea completă. Liniștea din dormitor ar trebui să fie perfectă, pentru a vă relaxa, a uita de problemele cotidiene, pentru a vă ascunde aici o vreme de întreaga lume.

Atmosfera în această cameră de relaxare se poate schimba ușor cu ajutorul lenjeriilor de pat din catifea. Și perdelele din dormitor sunt considerate un atribut decorativ, mai ales că ele au rolul și de a proteja camera de lumina străzii și de ochii curioși. Pentru a avea mai mult confort, puteți alege lenjerii de lux, de calitate înaltă, astfel veți avea garanția că nu ați ales țesături sintetice sau care nu îndeplinesc standardele stabilite din toate punctele de vedere.

Lenjeria de pat din bumbac 100%

Mulți oameni preferă lenjeria din bumbac 100%, din trei motive principale: este naturală, plăcută la atingere și sănătoasă. Lenjeria de pat din bumbac este pur și simplu minunată, ea creează o atmosferă de confort și bunăstare, oricât de pretențios ar părea asta.

Chiar dacă aveți deja produse pentru pat, din materiale naturale, cum este inul sau mătasea, vă sugerăm să folosiți și o lenjerie de pat din bumbac 100% pentru a vedea diferența, aceasta este unică, prin caracteristicile sale speciale. În plus, prețurile la aceste produse de lux sunt în funcție de complexitatea designul și dimensiune, iar raportul calitate-cost este foarte bun, îndeosebi pe site-ul cumparamisim.ro.

Puteți alege și lenjerii de pat din bumbac 100% damasc care au imprimeuri foarte frumoase, sunt decorate cu desene într-o varietate de moduri, au un design care poate adăuga eleganță aspectului general al camerei.

Lenjeria de pat din bumbac satinat

Aceste produse din țesături de lux au cel mai bun segment de preț în prezent, dar sunt și foarte rezistente și durabile în timp. Lenjeriile de pat din satin sunt elegante, creează o atmosferă plăcută și liniștită în dormitor și promovează un somn de calitate.

Sunt recomandate mai ales produsele cu imprimeuri în trend, combinațiile de nuanțe pastelate și culori strălucitoare, dar și tonurile de culori saturate, relaxante. Nu folosiți prea mult galben (la pereți, elemente de decor și produsele pentru pat) chiar dacă asta este o culoare populară în acest an, deoarece suprasaturarea ei poate cauza puțin stres sau oboseală.

Mai bine optați pentru combinația de nuanțe gri și galben sau pe portocaliu, care se potrivește mai ales cu tonurile de gri și albastru. O altă culoare în tendințe la lenjerii de pat este violetul, care ar putea fi combinat în imprimeuri, cu galben și verde. Desigur, sunt la modă și nuanțele deschise, neutre, sau imprimeurile în alb și negru.

Dacă aveți dormitorul spre nord, atunci lumina directă a soarelui practic nu cade în această cameră, ceea ce înseamnă că aici atmosfera este puțin mai rece, indiferent dacă este vară sau toamnă. Pentru a aduce mai multă lumină și căldură trebuie evitate nuanțele de verde, albastru și gri, acestea se pot înlocui cu tonuri de culori pastelate, mai vesele și strălucitoare, pentru a nu avea o atmosferă deprimantă în interior sau prea plictisitoare.

Pe lângă lenjeria de pat din satin, care poate fi comandată în nuanțe diferite pe CumparaMisim.ro, acest magazin online are și pături călduroase, cuverturi elegante, prosoape, halate, huse de pat cu elastic și covorașe de baie, dar și pijamale foarte frumoase din satin și dantelă pentru damă. Acestea ca și lenjeria de pat sunt din satin fin – un material de înaltă calitate, care are o strălucire aparte.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top