Connect with us
Produse cu probleme sau cum eviți să plantezi fără succes. Sfaturile grădinarilor GrădinaMax

Stil

Produse cu probleme sau cum eviți să plantezi fără succes. Sfaturile grădinarilor GrădinaMax

Produse cu probleme sau cum eviți să plantezi fără succes. Sfaturile grădinarilor GrădinaMax

Să ai o grădină colorată a fost visul tău din copilărie.

Copaci plini de roade, câteva straturi cu legume, flori înmiresmate care-ți conducă pașii spre o fâșie de iarbă pe care să te așezi pentru puțină odihnă. Toate acestea s-au transformat, între timp, în realitate.

Așa că și grădinăritul a devenit a doua ta natură. Însă, de data aceasta, primăvara se lasă așteptată. Însă tu nu pierzi timpul. Te-ai apucat încet-încet să pregătești schemele de plantare. Și să-ți faci o listă cu tot ce vrei să mai plantezi în plus.

Mereu se mai găsește un pic de loc pentru soiuri noi de flori decorative. Sau, cine știe, poate pentru plantarea unui fruct exotic, precum kaki. Sau un arbust de zmeur.

Posibilitățile sunt nenumărate atunci când vine vorba de plantare. Însă la fel se întâmplă și în cazul produselor pe care le primești din partea furnizorilor de material săditor. E posibil să primești fix ce ai comandat, e posibil să primești produse cu probleme. Asemenea situații trebuie evitate. Astfel, bugetul tău va avea de suferit și grădina ta la fel.

Și, ca grădina ta să nu sufere suplimentar, vezi care sunt greșelile de grădinărit pe care le faci involuntar.

Cum eviți să plantezi fără succes

O grădină plină de culoare, cu plante sănătoase și viguroase și cu pomi roditori se obține cu răbdare și atenție. Dar și materialul săditor, semințele, butașii, trebuie să fie de calitate superioară.

Vezi ce reguli ar trebui să îndeplinească furnizorul tău de material săditor:

  • să aibă multă experiență în ceea ce privește comercializarea plantelor vii, a semințelor și a altor produse de grădinărit;
  • să colaboreze cu pepiniere de încredere;
  • să aibă în portofoliu soiuri diverse, recunoscute, dar și soiuri rare, care să fie aclimatizate;
  • toate produsele comandate să vină cu o broșură agrotehnică;
  • materialul săditor să fie certificat;
  • să existe o garanție de cel puțin 90 de zile pentru tot ce înseamnă material săditor;
  • livrarea să se facă rapid, în condiții optime;
  • să existe posibilitate de retur.

Dacă furnizorul tău nu îndeplinește aceste condiții, atunci ai șanse destul de mari ca tot ce comanzi să nu se prindă. Produsele cu probleme nu au ce căuta în portofoliul unui furnizor serios de material săditor.

Produse cu probleme? Sfaturi de la grădinarii GrădinaMax

Echipa din spatele proiectului GrădinaMax are peste 10 ani experiență pe piața din România la capitolul material săditor. Nu trebuie să-ți faci griji în ceea ce privește produsele cu probleme.

Totul este ambalat corespunzător, individual și, dacă nu ești mulțumit, primești întreaga sumă înapoi.

Și, în afară de faptul că pe site-ul GrădinaMax găsești o gamă foarte variată de produse, de peste 2500 de soiuri, primești și sfaturi de la profesioniști.

Indiferent de ce întrebare sau nelămurire ai în legătură cu produsele pe care le-ai comandat, o să ai parte de asistență specializată, pentru rezultate bune.

Clienții GrădinaMax se declară mai mult decât mulțumiți de ultimele produse comandate:

Sunt mulțumită de calitatea produselor cumpărate. Ambalajul fiind adecvat, produse au ajuns în stare bună. Am cumpărat pentru mine acest soi de căpșune, fiind atât de mulțumită, am mai făcut o comandă și pentru prieteni. Voi reveni cu poze când este gata roada. Sunteți o echipă grozavă!” – Mariana

,,Afinii au sosit rapid în stare excelentă. I-am plantat și așteptăm fructele. Mulțumim GrădinaMax!’’ – Cătălina

,,Am făcut comanda luni și a ajuns miercuri. Ținând cont de distanța Oradea – Bacău, acord 5 stele  pentru seriozitate și promptitudine. O să recomand cu siguranță și altora’’. – Marcel

Deci, fii sigur că nu vei găsi niciodată produse cu probleme la GrădinaMax.

Accesează catalogul online GrădinaMax și alege ce vrei să comanzi.

Nu uita că beneficiezi de garanția ambalării produselor, de metode flexibile de plată și procedură de retur prietenoasă. Promoțiile GrădinaMax, precum și programele de loialitate, te așteaptă pe site; primești înapoi până la 10% din valoarea comenzii, sub formă de puncte bonus, așa că pregătește-ți comanda din timp.

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu o întreagă grădină, da. Spor la treabă!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top