Connect with us
lidia fecioru

Stil

Lidia Fecioru, previziuni pentru 2018: „Nu se prevede a fi un an foarte ușor pentru…”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a făcut previziunile pentru anul 2018, anunțând că nu România nu va avea parte de un an liniștit.

Anul 2018 nu se prevede a fi un an foarte liniștit. Nu se prevede a fi un an foarte ușor, pentru că toate schimbările pe partea economică, pe partea socială se produc. Trebuie să evoluăm, dacă nu vom schimba nimic în viață, trăim într-un dezastru.

Nu cred că se pune problema unui război sau un conflict de țară. Nu se pune problema de o revoluție sau de o schimbare totală, doar că o boală dusă continuu, îmbolnăvește un popor. Avem un popor nervos stresat, care nu mai are respect, a spus Lidia Fecioru, la România TV.

„Se vor schimba lucruri de la o zi la alta. Cea mai neplăcută va fi partea economică, unde vom avea foarte multe lucruri”, a mai precizat Fecioru.

Citește și: Ritualul care te scapă de boli, dezvăluit de Lidia Fecioru: “Se ia o funie, apoi…

Citește și: Horoscop chinezesc pentru 2018. Predicțiile lui Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu a făcut previziunile anului 2018 pentru cei mai importanți lideri politici.

ristina Demetrescu a vorbit despre ce va urma în anul 2018. Astrologul a vorbit despre momentele dificile prin care vor trece principalii lideri ai României.

În anul care tocmai a început, vom plăti greșelile pentru trecut, iar ”2018 și 2019 sunt ani de cumpănă pentru țara noastră”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

”Vor fi foarte puternic amendate persoanele care nu fac treaba bine. Jupiter în Scorpion scoate la suprafață acest lucru și trebuie să fim corecți. Avem un an de maturitate al României democrate.

Sunt lucrurile care vin din trecut, dacă ele nu au fost făcute bine acum 20-25 ani. (…) Eclipsele amplifică toată această situație”, mai susține astrologul.

2018, dificil pentru Liviu Dragnea

În plus, imaginea României are de suferit în următorii ani, mai este de părere Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit  despre cum vor fi influențați politicienii României în anul 2018.

Astrologul a trecut în revistă principalele influențe astrologice în 2018, pentru Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose.

“Liviu Dragnea este scorpion cu treapta de reîncarnare 1, adică este omul care învață să își folosească instinctele. Planeta Marte răstoarnă foarte multe lucruri în 2018.

Prima fază de scandență este între 25 iulie și 13 august 2018, un prim punct de pierdere, însă marele eveniment va fi în ianuarie 2021, chiar după următoarele alegeri parlamentare. Ce înseamnă acest lucru? Noi suntem legați de societate, de bunuri materiale, iar legăturile se rup.”, spune Cristina Demetrescu.

Klaus Iohannis, trei momente în 2018

“Klaus Iohannis este în zodia Gemeni și sunt 3 momente în 2018. Este un saturn în luna ianuarie, o lună cu probleme, se pot lua decizii care ne pot costa totul. Saturn în Capricorn definește și profesorul dar și politicianul, ce are capacitatea să facă schimbări. Iohannis are Jupiter pe cariera lui. Este un an de cotitură. Ieșim dintr-un 2017, în care președintele a avut planete în spate, de șantaj, teamă. Trebuie să cântărească atent la ce decizii va lua”, a spus astrologul.

Premierul Tudose fuge de autoritate

”Premierul Mihai Tudose este în zodia Pești. Este o zodie de sacrificiu. Premierul este acolo în funcție, atât cât se dorește să fie acolo. Zodia Pești ține la tăvăleală.

Peștele nu știe să spună NU. Este greu să îți exprimi personalitatea în politica românească. Premierul fuge de autoritate și încearcă mai multă independență.

Este posibil ca în 2018 să nu mai fie de acord cu niște politici și nu vorbim despre el ca membru al Guvernului, ci al PSD-ului, de unde a fost recrutat.”, a explicat Cristina Demetrescu.

Gabriela Firea va fi greu încercată în 2018

”Primarul Gabriela Firea este rac, cu nivel de reîncarnare 4. Are Luna în leu, Mercur în leu, zodie fixă fără negocieri, și Marte în leu. Am văzut deja 2 episoade care mă pun pe gânduri.

Este rac, dar are karma negativă în rac. Destinul ei este despre depășirea emoțiilor. Nu facem schimbări emoționale. Destinul intră în 2018 pe treapta cea mai înaltă, dar în același timp Saturn coboară și începe să devină greu să țină un echilibru între carieră și familie.

Doamna Udrea a început să piardă după ce a candidat la prezidențiale.”, a mai spus astrologul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top