Connect with us
Mesaje de Sfântul Gheorghe. Urări și felicitări de Sfântul Gheorghe

Stil

Mesaje de Sfântul Gheorghe. Urări și felicitări de Sfântul Gheorghe

Mesaje de Sfântul Gheorghe. Te inspirăm cu cele mai frumoase mesaje de Sfântul Gheorghe, pe care să le spui celor care poartă acest nume pe 23 aprilie.

Sfântul Gheorghe: mesaje, felicitări, urări

”Astăzi, pentru că este o zi specială pentru tine, îţi doresc din suflet să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, iubire şi multă sănătate. La mulţi ani!”

”La mulţi ani! Fie ca Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porți, să te călăuzească mereu!”

”Îmi doresc ca această zi să reprezinte poarta către un viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porţi, să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La mulți ani cu sănătate, iubire și bucurii!”

”Fie ca Dumnezeu să trimită astăzi către tine prin fiecare rază de soare succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Gheorghe!”

”Fie ca Dumnezeu să îți ofere tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte. La mulți ani cu sănătate, prieteni adevăraţi, şi multă bucurie!”

”În această zi de sărbătoare îţi urez multă sănătate şi fericire. La mulţi ani de Sf. Gheorghe!”

”Astăzi este o zi deosebită pentru tine. Tu eşti o persoană specială pentru noi în fiecare moment. Îţi doresc să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, bucurii, iubire, clipe frumoase alături de cei dragi și nu în ultimul rând multă sănătate. La mulţi ani!”

”Îmi doresc să ai parte de sănătate, realizări şi să te bucuri de fiecare clipă alături de oamenii care contează pentru tine. Sper să ai o zi cât mai frumoasă! La mulţi ani de Sfântul Gheorghe!”

CITEȘTE ȘI: Sărbătoare mare pe 23 aprilie: Sfântul Gheorghe. Ce nu este bine să faci

”Cu ocazia acestei zile îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână plină de bucurii, o lună numai cu împliniri, un an plin de prosperitate și un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani de Sfântul Gheorghe!”

”În această zi specială pentru tine, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate, iubire. Sper să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

Știri pe tema Sfântul Gheorghe

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top