Connect with us

Stil

Nu mai este doar o simpla CONSPIRATIE: Oamenii VOR FI CIPATI!

Nu mai este o simpla teorie a conspiratiei: viitorul omenirii sta in microcipuri. Oamenii vor fi cipati iar ideea vine tocmai de la tanara generatie.

Un student de la Universitatea de Stat Southern Connecticut dezvolta o tehnologie despre care acum cativa ani se credea a fi o simpla fantezie a conspirationistilor. Steve Abbagnaro dezvolta tehnologii pentru Departamentul Securitatii Interne a SUA cu ajutorul companiei sale, Queralt Inc.

CITESTE SI: VERISORUL OANEI ZAVORANU, DEZVALUIRI DESPRE MARIOARA

Unul dintre actionarii acestei firme este chiar guvernul american, scrie presa internationala. Abbagnaro lucreaza in clipa de fata la un cip implantat in trupul fiintei umane, cu scopul de a putea fi mai bine urmarita. Microcipul are si o denumire, iQ3.

„iQ3 este capabil sa ofere o imagine virtuala mai buna a mediului dumneavoastra”, scrie chiar pe site-ul acestui produs, la descrierea sa. Acest cip controlat si de guvern va sti ce temperatura are corpul unui american de rand dar si de cate ori merge la toaleta, ceea ce suna ingrozitor pentru viitorul omenirii!

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top