Connect with us

Stil

POVESTEA icoanei in care ARSENIE BOCA plange! SEMNUL SFARSITULUI LUMII?

Doamna Viorica Motau din comuna Puscas, judetul Vaslui, si-a dorit din toata inima sa ajunga intr-o buna zi la Manastirea Prislop, la mormantul parintelui Arsenie Boca. Avand in vedere o serie de probleme ce au impiedicat-o sa ajunga in judetul Hunedoara, fiul Vioricai, Claudiu, i-a cumparat o litografie de la Manastirea Lainici cu chipul lui Arsenie Boca, in care plange.

Conform declaratiilor pe care le-a facut fiul doamnei Viorica la „Acces direct”, litografia a costat 35 lei. Icoana adusa de Claudiu in comuna Puscas a transformat satul in kilometrul zero al miracolelor, de la Sfantul Gheorghe incoace, zi din care Arsenie Boca lacrimeaza necontenit.

CITESTE SI: S-A DESCOPERIT ADEVARUL: DE CE RAMANE PONTA PREMIER

Icoana a inceput sa planga in momentul in care familia a decis sa o puna intr-o troita zidita in cinstea fetitei pe care au pierdut-o acum 25 de ani, la doar 14 ani, din cauza leucemiei. Mama fetei crede ca Arsenie Boca plange pentru sufletelul ei, insa satenii din comuna Puscas cred ca sunt semnele venirii Apocalipsei.
arsenie boca 1
„O visez pe fiica mea chiar si acum, dupa 25 de ani. E mereu suparata. O visez asa cum era”, le spune doamna Viorica reporterilor Antenei 1.

Vecinii familiei Motau cred ca este vorba despre o minune dumnezeiasca. Curtea acestei familii din Vaslui s-a transformat intr-un loc de pelerinaj in ultimele zile, acolo venind si reprezentantul Episcopiei Husilor pentru a certifica minunea.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top