Connect with us
O prinţesă din Arabia Saudită încalcă regulile!

Stil

O prinţesă din Arabia Saudită încalcă regulile!

O prinţesă din Arabia Saudită încalcă regulile statului! Aceasta s-a alăturat actriţelor şi modelelor care au apărut pe coperta revistei Vogue Arabia, scrie Daily Mail.

Alteţa Sa Regală Hayfa bint Abdullah Al Saud, fiica regelui Abdullah, apare pe coperta numărului din iunie al revistei Vogue Arabia, care sărbătoreşte schimbările ce vor avea loc în curând în regatul saudit.

Coperta o prezintă pe prinţesa Hayfa, o artistă profesionistă, într-o îmbrăcăminte elegantă, de culoare albă, în ton cu pantofii şi vălul purtat lejer pe cap, pe scanul şoferului unei maşini de teren în deşertul de la marginea oraşului Jeddah din Arabia Saudită.

Imaginea – frapantă pentru felul în care apar în public femeile din această ţară – sărbătoreşte intrarea în vigoare, pe 24 iunie, a unui decret care le va permite femeilor să conducă.

„Personal, susţin aceste schimbări cu mare entuziasm. Este uşor să comentezi asupra altor societăţi şi să crezi că societatea ta e superioară, însă lumea occidentală trebuie să-şi amintească că fiecare ţară are specificităţile ei şi este unică”, a declarat prinţesa în interviul acordat revistei.

Citește și: Arabia propune reducerea producţiei de petrol la 500.000 de barili pe zi

Află cine este editor-şef la revista „Vogue” Arabia Saudită

O prinţesă, membră a familiei regale saudite, va prelua atribuţiile de editor-şef al renumitei reviste „Vogue”, primul număr al publicaţiei de modă urmând să apară în Arabia Saudită în primăvara lui 2017. De luna viitoare, aceasta va coordona ediţia online a revistei.

Prinţesa Deena Aljuhani Abdulaziz, în vârstă de 41 de ani şi mamă a trei copii, membră a familiei regale saudite prin căsătoria cu sultanul Fahad bin Nasser bin Abdulaziz, va coordona pentru început ediţia online a revistei „Vogue”, pentru ca din primăvară să apară pe piaţă şi varianta print a publicaţiei, notează observer.com.

La acest moment, prinţesa Deena se află pe punctul de a finaliza formarea echipei care o va ajuta să conducă revista considerată o adevărată Biblie a modei, şi pe care noul editor-şef o consideră „o scrisoare de dragoste către Arabia”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top