Connect with us
Anna Wintour va rămâne în fruntea Vogue

Externe

Anna Wintour va rămâne în fruntea Vogue

Vești bune pentru fanii Vogue! Cea mai influentă personalitate din lumea modei, Anna Wintour, a cărei plecare din fruntea revistei Vogue făcuse obiectul unor zvonuri cu ceva timp în urmă, a fost de acord să rămână redactor-şef al celebrei reviste şi director artistic al Condé Nast,

grupul media american care deţine printre altele revistele Vanity Fair, Vogue şi The New Yorker, a anunţat marţi CEO-ul acestui grup, Bob Sauerberg, citat de AFP.

Anunţul pune capăt mai multor luni de zvonuri care lăsau să se înţeleagă că britanica în vârstă de 68 de ani va părăsi grupul după închiderea ediţiei din septembrie a Vogue.

Cu toate acestea, într-un mesaj postat marţi pe contul său de Twitter, Bob Sauerberg a explicat că Anna Wintour „a acceptat să lucreze (cu el) pe termen nelimitat” în funcţiile pe care le deţine deja.

„Anna Wintour este un lider incredibil de talentat şi de creativ a cărui influenţă nu poate fi măsurată”, a scris patronul de la Condé Nast. „Este o parte integrantă a transformării companiei noastre”, a adăugat el în mesaj.

Pe de altă parte, faptul că Bob Sauerberg a decis să reafirme că Anna Wintour va rămâne în funcţie, după ce respinsese deja zvonurile în aprilie, ar putea fi legat de plecarea directoarei de de modă şi a directoarei executive de modă de la Vogue.

Cine va părăsi redacția Vogue

Citește și: A cunoscut faima peste hotare! Românca a apărut în clipurile lui David Guetta, Pitbull, Avicii şi joacă în filme cu actori celebri

Ton Goodman şi Phyllis Posnick, două figuri emblematice ale revistei, părăsesc redacţia Vogue, dar îşi vor continua colaborarea cu aceasta, a declarat pentru AFP marţi un purtător de cuvânt al revistei, confirmând astfel informaţiile apărute în presă.

Aflată la Vogue din 1983, Anna Wintour a devenit cea mai influentă figură din lumea modei, orientând tendinţele şi propulsând tineri designeri.

O carte inspirată din viaţa revistei şi centrată pe Anna Wintour a constituit subiectul filmului „The Devil Wears Prada” (2006), în care un personaj care seamănă cu aceasta este interpretat de la fel de faimoasa Meryl Streep, nominalizată la Oscar pentru acest rol.

Anna Wintour a făcut, de asemenea, din Gala Met din New York, pe care o organizează pentru a finanţa secţiunea acestui muzeu dedicată modei, un eveniment monden de clasă mondială care concurează cu Oscarurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top