Connect with us
Oferte de Revelion de tip last-minute pentru cei mai întârziați dintre români. Agențiile de turism profită de finalul perioadei festive.

Stil

Oferte de Revelion – oportunități last-minute

Oferte de Revelion de tip last-minute pentru cei mai întârziați dintre români. Agențiile de turism profită de finalul perioadei festive pentru a atrage clienții care nu și-au programat Revelionul.

Oferte de Revelion – prețuri pentru toate buzunarele

Ofertele de Revelion variază în funcție de perioada de cazare și destinația aleasă. Spre exemplu, o noapte pe litoralul bulgăresc, în care este inclus și micul dejun din a doua zi costă numai 25 de euro (112 lei).

Paleta largă de opțiuni la dispoziția turiștilor include și sejururi de mai multe zile. 300 de euro este prețul mediu pentru un sejur de 4 zile într-o capitală europeană. În preț este inclus și biletul de avion.

O destinație foarte căutată în această perioadă este Praga. Conform Tarom Tours, o mini vacanță de 3 zile în capitala Cehiei costă 368 de euro de persoană. Oferta include biletul de avion, cazare la un hotel de trei stele și mic dejun.

Tot în marja de 300 de euro se încadrează și alte capitale precum Budapesta sau Bratislava.

Pentru cei care preferă un Revelion la o temperatură ceva mai ridicată decât cea de acasă există varianta Grecia. Numai 90 de euro costă un bilet către Paralia Katerini. Acesta include transportul cu autocarul și 3 nopți de cazare.

Destinațiile autohtone sunt și ele la mare căutare în această perioadă. Ca în fiecar an, Maramureșul este în topul listei majorității românilor. Directorul Piovra Turista explică: ”Mai sunt ceva locuri în Maramureş. Avem pachete la o pensiune de trei stele, trei nopţi cazare costă 950 lei, cu demipensiune şi masa de Revelion. Pachetul de patru nopţi costă 1.200 lei, dar turiştii pot sta o noapte în plus gratis.”

Citește și: Revelion 2017: Superstiții, tradiții și obiceiuri în noaptea dintre ani

Interesant este că românii care optează pentru un Revelion peste hotare pot pleca inclusiv pe 30 sau 31 decembrie. Totuși, agențiile recomandă turiștilor să-și ridice rezervările din timp pentru a evita cozile.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top