Connect with us
copii

Stil

Poveste de neînchipuit: A născut 4 copii în 9 luni, fără să fie gemeni

Presa britanică relatează despre un caz uluitor: o femeie a născut în 9 luni 4 copii, dar nu toți sunt gemeni. Sarah Ward a adus pe lume un băiețel în iulie 2013, ca 9 luni mai târziu să nască tripleți, tot de băieți, în luna martie a acestui an. Femeia a rămas însărcinată la câteva luni după nașterea primului copil, iar pe cei trei i-a adus pe lume în mod prematur.

Sarah a adus pe lume 3 băieți frumoși în luna martie, cu două luni înainte de termen, sarcina ei fiind programată pentru luna iunie. În prezent, britanica schimbă 175 de scutece pe zi și prepară câte 80 de sticle de lapte, iar mașina de spălat îi merge continuu.

Sarah se temea la naștere că tripleții vor avea probleme cu greutatea, însă din luna martie și până acum cei 3 băieți și-au revenit de minune, fiind sănătoși și viguroși.

Cele patru minunății care au venit pe lume în același an

Sarah este extrem de fericită alaturi de copii si sot

Însă… patru suflete înseamnă și de patru ori mai multă dedicare

 

 

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top