Connect with us

Stil

POVESTE INCREDIBILA: O fetita de 9 ani s-a vindecat de doua boli incurabile dupa ce l-a vazut pe Iisus Hristos!

Mama unei fetite a scris o carte in care relateaza minunea pe care a trait-o fiica sa, dupa ce a cazut dintr-un copac, de la 10 metri inaltime. Annabel Bearn (9 ani) l-a intalnit pe Iisus Hristos, intr-o calatorie in Paradis, potrivit propriilor sale declaratii, scrie lovendal.ro.

Intamplarile ciudate si miraculoase prin care a trecut micuta Annabel sunt descrise in cartea pe care a scris-o mama sa, Christy, intitulata „Miracole din cer”.

CITESTE SI: SCANDAL IN TIMISOARA: UN MEDIC REPUTAT A FOST SALTAT PENTRU CORUPTIE

„Am vazut Paradisul si era foarte luminos. Am vazut-o si pe sora mea Mimi, care a murit cu cativa ani in urma. Stiam ca se afla in Paradis”, spune micuta despre experienta pe care avut-o.

Annabel suferea de doua boli incurabile de care s-a vindecat dupa „revenirea” din Paradis, scrie in cartea mamei sale. Micuta mai spune ca l-a vazut chiar si pe Iisus Hristos care era cu o alta fetita.

Parintii fetei sustin ca este imposibil ca fetita lor s-o fi vazut pe sora ei Mimi, intrucat aceasta a murit in urma unui avort, dar este foarte probabil ca aceasta sa fi crescut alaturi de alti copii care mor inainte de a se naste, in Ceruri.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top