Connect with us
Primii pasi in viata cu ajutorul premergatorului

Stil

Primii pasi in viata cu ajutorul premergatorului

Orice parinte responsabil stie ca pe lista de cumparaturi pentru bebelusul sau trebuie sa se regaseasca si un premergator. Extrem de util in demersul parintilor de a-si ajutra copilul sa faca primii pasi, permergatorul reprezinta acea investitie pe care se merita sa o faci, mai cu seama ca cel mai probabil o vei putea folosi si la urmatorul/urmatorii copii.

In nuante diverse, premergatoarele sunt utile nu doar pentru faptul ca-l ajuta pe cel mic sa descopere pas cu pas lumea, in deplina siguranta, cat si pentru faptul ca le dezvolta abilitatile vizuale, tactile (apuca premergatorul pentru a se sprijini de el sau puca jucariile cu care este dotat acesta), dar si auditive (gratie sunetelor emise de jucariile atasate).

Recomandate bebelusilor dupa varsta de 6 luni,  premergatoarele au o serie de caracteristici care le fac absolut necesare pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Cateva argumente in favoarea achizionarii unui premergator :

– echiparea cu un sistem ce permite marirea circumferintei scaunelului

– realizarea din materiale non toxice

– dispozitiv de limitare a vitezei de deplasare si opritor de siguranta

– reglabil in inaltime

– husa sezutului lavabila

-vine echipat cu un panou (muzical ) cu jucarii

-marginile rotunjite care permit evitarea deteriorarii/zgarierii peretilor

In plus, cele mai multe dintre premergatoarele existente acum pe piata dispun de spatare inalte si confortabile care ofera bebelusului sprijin suplimentar pentru a invata sa adopte o pozitie corecta.

Un alt avantaj major pe care nu trebuie sa-l neglijati il constituie posibilitatea plierii foarte compacte a premergatorului, ocupand putin spatiu la depozitare. Unele dintre modele permit detasarea jucariilor prezente pe platoul premergatorului, motiv pentru care daca vedeti ca o anumita jucarie ii atrage atentia in mod deosebit celui mic, trebuie sa verificati daca ea se poate desprinde pentru a va asigura ca cel mic o are aproape si dupa ce l-ati scos din premergator.

Daca tot nu sunteti ferm convinsi de ce ati cumpara un premergator, ganditi-va ca celui mic ii va fi stimulat pe langa vaz, auz, pipait si simtul descoperirii spatiului de langa el, prin faptul ca facand pasi dintr-un loc in altul va incepe incet-incet sa distinga diferente intre locurile in care se afla anterior si momentul prezent.

Indiferent de modalitatea prin care decideti sa cumparati un premergator, online sau deplasandu-va in magazinele fizice, trebuie sa stiti ca oferta este variata, iar daca dedicati timp cautarii, puteti beneficia si de reduceri. Un exemplu de magazin care practica astfel de reduceri il reprezinta Noriel, unde, daca comandati de pe site premergatorul Roaming Safari, veti beneficia automat de o reducere de 10% din pretul afisat. In plus, multe dintre modelele comercializate de Noriel beneficiaza  in plus si de transport gratuit.

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top