Connect with us
blestemului

Stil

Puterea blestemului – Cum te feresti de razbunare

Indiferent daca vrei sa crezi sau nu, puterea blestemului a fost dovedita de-a lungul timpului si se spune ca doar anumite persoane au abilitatea de a se razbuna pe cineva in acest mod.

Multi oameni cred in blestem iar acest lucru a dat nastere la numeroase rugaciuni ori leacuri pentru a scapa de aceasta forma de razbunare. In traditia populara se regasesc multe mentiuni cu privire la puterea blestemului, dintre care cea mai importanta o intalnim la slujba de inmormantare, atunci cand preotul rosteste “si daca a cazut robul tau sub blestemul tatalui sau, al maicii sale sau sub blestemul sau… iarta-l pe acesta prin mine…”.

CITESTE SI: Cum arată DIAVOLUL. Cele mai interesante istorisiri despre înfățișarea acestuia

Ba mai mult, oamenii au ajuns la concluzia ca blestemele se manifesta prin diferite stari pe care le traieste cel vizat, cum ar fi nervozitatea, durerile de cap, somnul greu sau agitat, infertilitatea sau incapacitatea de a pastra o relatie pe termen lung cu cineva.

Pentru a lupta cu blestemul, oamenii, in special cei de la tara, au venit cu o serie de solutii care, spun ei, i-a ajutat sa scape de razbunarea semenilor. Drept urmare, pentru a scapa de puterea blestemului, va trebui sa bei apa sfintita la fiecare sarbatoare , sa porti mereu asupra ta un ban din argint si sa ai prin casa plante care tin energiile negative la distanta.

In plus, batranii ne mai sfatuiesc sa nu primim batiste in dar, caci acestea sunt cele mai bune la a purta vrajile si sa pastram mereu un cutit tamaiat la piciorul patului.

Sursa foto doyouyoga.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top