Connect with us
moara

Stil

Culmea ipocriziei: A ales sa-si lase fata sa moara decat sa fie salvata de salvamari

Un asiatic, aflat in vacanta cu familia in Emiratele Arabe Unite a preferat sa-si lase fiica sa moara inecata, in ciuda faptului ca salvamarii au sarit in ajutorul tinerei.

Diferentele de cultura si mentalitate au dus la moartea unei tinere de 20 de ani, ce a sfarsit inecata in Emiratele Arabe Unite. Aceasta se afla in vacanta alaturi de parinti si, dupa ce s-a aventurat in mare, fata a strigat dupa ajutor, nemaiputand ajunge la mal.

CITESTE SI: Caz șocant: Ce vibra în burtica unei mame în timpul operației de cezariană. NU ERA COPILUL

Incidentul, ce a avut loc pe o plaja din Dubai, a fost relatat de catre un reprezentant al politiei din Dubai, col. Ahmed Burqibah, care a declarat ca acest eveniment l-a marcat pe viata.

„Incidentul m-a socat ata pe mine cat si pe ceilalti implicati in acest caz. Tatal si-a luat familia la plaja pentru a sta la un picnic pe plaja si pentru a se distra. Copii au plecat sa inoate cand, la un moment dat, fiica de 20 de ani a inceput sa strige dupa ajutor, spunand ca se ineaca.

Pe plaja se aflau doi salvamari care s-au grabit sa o ajute, insa au dat de un obstacol, iar acel obstacol a fost chiar credinta asiaticului, care spunea ca daca acei barbati o vor atinge el va fi dezonorat. Acest lucru l-a costat insa viata viata fiicei lui”, a declarat socat colonelul pentru Emirates 24/7.

Acum tatal fetei a fost arestat de catre politistii din Dubai pentru ca a oprit salvamarii din a o salva pe tanara, iar in acest moment omul este cercetat.

Sursa foto Emirates 24/7

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top