Connect with us

Stil

Recenzie film Suicide Squad – Brigada sinucigasilor

Filmul „Brigada sinucigasilor/ Suicide Squad” este regizat de David Ayer si ii are in rolurile principale pe actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Viola Davis, Cara Delevingne, Ben Affleck şi Scott Eastwood. Pelicula va avea premiera in Romania pe 5 august.

RECENZIE Brigada sinucigasilor/ Suicide Squad

In primul rand, tineti cont de faptul ca este un film de vazut la cinema. Efecte speciale extraordinare, suspans, adrenalina, mister, toate elementele pentru care merita sa il vezi pe un ecran mare, cu efecte 3D. Vei fi uimit sa vezi cum actiunea se imbina cu povesti de iubire, comedie si drama, in doar 120 de minute.

Filmul este cam pentru toata lumea, mai putin pentru copii. Dar chiar si cei care nu cunosc universul DC se vor bucura de acest film, caci actiunea nu este legata de nicio alta poveste cu eroi prezentata pana acum. De altfel, filmul nici nu este o poveste cu eroi.

Ideea centrala a povestii se invarte in jurul unei echipe formata de Amanda Waller (Viola Davis) alcatuit din cei mai rai dintre cei mai rai. Criminali, hoti, meta-oameni, nebuni, toti inchis pentru fapte imorale, au fost acum eliberati si trimisi sa invinga cel mai mare rau pe care l-a vazut omenirea pana acum.

Citeste si: ,,Brigada Sinucigaşilor” intră de vineri în cinematografe

Intr-o lume fara super eroi, guvernul american s-a vazut nevoit sa apeleze la cei mai puternici oameni de care avea cunostinta, chiar daca acestia erau condamnati pe viata pentru ca au comis crime inimaginabile. Se joaca cu focul, trag cu armele de parca ar fi o nimica toata, ucid de placere. Ei sunt cei care TREBUIE SA SALVEZE LUMEA.

Dar sunt dispusi sa o faca? Merita sa o faca? Au sanse sa reuseasca? Veti afla daca urmariti filmul Suicide Squad.

De retinut:

– Margot Robbie pe care poate o cunoasteti din „Lupul de pe Wall Street”, unde a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio sau din „Focus”, unde a fost personajul principal feminin, langa Will Smith, joaca un rol impecabil in Suicide Squad – Harley Quinn (joc de cuvinte pentru „arlechin”, in romana), iubita lui Joker.

– Celebrul Joker (inamicul de-o viata a lui Batman) este interpretat de Jared Leto care reuseste sa ii puna in scena nebunia cu mult talent.

– Will Smith isi dovedeste inca odata maiestria pentru filmele de actiune si reuseste sa aduca drama in pelicula Suicide Squad.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top