Semnificația numerelor pe care le vedem des în jurul nostru, dezvăluită de Mihai Voropchievici

11.02.2017
Semnificația numerelor pe care le vedem des în jurul nostru, dezvăluită de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit semnificația numerelor pe care le întâlnim des în jurul nostru. Cele mai puternice combinații din numerologie. Semnificația numerelor angelice sau divine.

Numere Karmice: 11, 22, 33 și alte numere cu încărcătura fantastic de mare. Numerele perechi, gen 44, 55, etc., grupate câte două sau chiar mai multe.

Mihai Voropchievici: Semnificația numerelor angelice sau divine

111 – Inițiativă, curaj, acțiune. 1111 e o forța, e fantastic, patru cifre al ziditorului. Dacă vezi la ceas ora 11.11, acolo este o datorie karmică pentru tine, trebuie sa ai mai multe inițiative, sa te iubești pe tine ca sa îi poți iubi și pe ceilalți.

222 – Cifra 2 îți da asociere, dragoste, relație, comunicare. Chemi asocierea. 2-ul este mai sensibil, așteaptă să fie cucerit, iți da un imbold sa faci ceva.

333 – A trece, comunicare. Trebuie sa te exteriorizezi sa arati ce bucurie sufleteasca e in tine. trebuie sa inveti sa comunici

444 – Este munca, este construcția, temelia unei societății. Îndeamnă la efort.

555 – Cifre pentru oamenii care trebuie sa treacă la acțiune, negustori, întreprinzători, oameni de afaceri. Este o cifră ce îndeamnă la acțiune.

Citește și: Mihai Voropchievici îți spune de ce zodii trebuie să te ferești

666 – Familie, dragoste. Nu este cifra diavolului. 6 este armonia. Nu călcați pe dragoste, nu călcați pe armonie. E o cifra care fuge de efortul fizic. Este cifra artiștilor, designerilor, oamenilor interesați de frumos.

777 – Pe de o parte e foarte benefic dar pe alta parte este o alta poveste când se leagă de anul nașterii. Este benefic dacă îl vezi, însă nu trebuie corelat cu datele personale. 7-le te îndeamnă la credință.

888 – Trebuie sa înveți sa faci bani. 8 este o cifra a echilibrului. Un om de afaceri care nu are un număr de telefon cu doua cifre de 8 nu este pregătit pentru succes. 8-ul te învață să păstrezi un echilibru financiar.

999 – Cifra perfectă care te ajută când apar răsturnările de situații. Înseamnă o pregătire pentru noi începuturi.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.