Connect with us

Stil

Semnificația numerelor pe care le vedem des în jurul nostru, dezvăluită de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit semnificația numerelor pe care le întâlnim des în jurul nostru. Cele mai puternice combinații din numerologie. Semnificația numerelor angelice sau divine.

Numere Karmice: 11, 22, 33 și alte numere cu încărcătura fantastic de mare. Numerele perechi, gen 44, 55, etc., grupate câte două sau chiar mai multe.

Mihai Voropchievici: Semnificația numerelor angelice sau divine

111 – Inițiativă, curaj, acțiune. 1111 e o forța, e fantastic, patru cifre al ziditorului. Dacă vezi la ceas ora 11.11, acolo este o datorie karmică pentru tine, trebuie sa ai mai multe inițiative, sa te iubești pe tine ca sa îi poți iubi și pe ceilalți.

222 – Cifra 2 îți da asociere, dragoste, relație, comunicare. Chemi asocierea. 2-ul este mai sensibil, așteaptă să fie cucerit, iți da un imbold sa faci ceva.

333 – A trece, comunicare. Trebuie sa te exteriorizezi sa arati ce bucurie sufleteasca e in tine. trebuie sa inveti sa comunici

444 – Este munca, este construcția, temelia unei societății. Îndeamnă la efort.

555 – Cifre pentru oamenii care trebuie sa treacă la acțiune, negustori, întreprinzători, oameni de afaceri. Este o cifră ce îndeamnă la acțiune.

Citește și: Mihai Voropchievici îți spune de ce zodii trebuie să te ferești

666 – Familie, dragoste. Nu este cifra diavolului. 6 este armonia. Nu călcați pe dragoste, nu călcați pe armonie. E o cifra care fuge de efortul fizic. Este cifra artiștilor, designerilor, oamenilor interesați de frumos.

777 – Pe de o parte e foarte benefic dar pe alta parte este o alta poveste când se leagă de anul nașterii. Este benefic dacă îl vezi, însă nu trebuie corelat cu datele personale. 7-le te îndeamnă la credință.

888 – Trebuie sa înveți sa faci bani. 8 este o cifra a echilibrului. Un om de afaceri care nu are un număr de telefon cu doua cifre de 8 nu este pregătit pentru succes. 8-ul te învață să păstrezi un echilibru financiar.

999 – Cifra perfectă care te ajută când apar răsturnările de situații. Înseamnă o pregătire pentru noi începuturi.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top