Connect with us

Stil

Mihai Voropchievici îți spune de ce zodii trebuie să te ferești

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt persoanele de care trebuie să te ferești, în funcție de zodia în care te-ai născut.

„Atât timp cât noi vom veni tendențios să provocam un partener, nu va fi bine. Fiecare are și minusurile lui. Prin excelență, nu provoca zodiile de foc. Nu provoca un Berbec, nu agasați un Leu. Să nu îi ataci nici din greșeală membrii familiei.

Săgetătorul e mai calm, te așteaptă și te pândește. Nu provoca un Scorpion. Fecioara este foarte impertinentă și dominatoare. Ele critică și când e bine și când nu e bine.

Nu provocați un Taur. Are multa răbdare, va asculta, va accepta dar dacă îl provocați devine distrugător.

loading…


Cineva care vă va întoarce spatele este un Vărsător. Sunt niște oameni foarte curioși. Se supără și nu mai ține legătura cu tine. Sunt ciudați din punctul asta al manifestărilor. dar sunt oameni minunați. Dacă ai un prieten Vărsător mergi cu el a-la-long”, a spus Mihai Voropchievici.

Citește și: Personalitatea în funcție de culoarea părului, dezvăluită de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

Femeile din Berbec sunt foarte agresive. Atât verbal cât și fizic. Fecioarele sunt agresiva în forma egoismului. Sunt cele mai agresive zodii din întregul zodiac, spune Lidia Fecioru.

loading…


Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top