Connect with us
Stiai ca poti face asta cu pasta de dinti?

Stil

Stiai ca poti face asta cu pasta de dinti?

Pasta de dinti are foarte multe utilizari inedite. Tu stiai de toate acestea!

Pasta de dinti este un produs de nelipsit din orice casa, insa ea nu se utilizeaza numai pentru igiena dentara, ci are si multe alte intrebuintari de care nu stiai pana acum. Spre exemplu, poti curata usor talpa pantofilor cu pasta de dinti si cu o carpa moale. Aplica un strat subtire de pasta de dinti pe talpa, las-o sa actioneze 10 minute si apoi clateste cu o carpa moale inmuiata in apa calduta.

UITE CE SE INTAMPLA DACA TE SPELI PE DINTI DOAR O SINGURA DATA PE ZI

Iti poti albi chiar si unghiile cu putina pasta de dinti amestecata cu cativa stropi de lamaie. Freaca usor unghiile cu o periuta si cu acest amestec si ele vor fi mult mai tari, mai albe si mai rezistente. Tratamentul poate fi utilizat de doua ori pe saptamana, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Nu stii cu ce sa cureti bijuteriile pentru ca ele sa devina stralucitoare? Exista multe solutii, insa majoritatea nu isi fac efectul promis. Pasta de dinti chiar functioneaza si lasa un luciu de invidiat pe inele, cercei, lanturi si alte bijuterii din aur si argint.

Iti transpira mainile des sau tocmai ai taiat usturoi sau ceapa? Spala-te cu pasta de dinti si orice miros neplacut va disparea. Totodata vei crea o pelicula protectoare care nu va mai permite transpiratiei sa te faca sa te simti neplacut. Pasta de dinti poate fi aplicata chiar si pe muscaturile de insecte. Astfel vei trata rapid micile bubite si vei scapa de mancarimi.

Sursa foto: greastist.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top