Connect with us
Farurile masinii se matuiesc in timp si incep sa se ingalbeneasca, iar asta inseamna o luminozitate mai mica pe timp de noapte.

Stil

Pune pasta de dinti peste farurile masinii si vezi ce se intampla

Dupa o anumita perioada de timp, farurile masinii se deterioreaza, iar inlocuirea lor este costisitoare. Insa, nu te-ai fi gandit ca un lucru banal pe care il folosesti in fiecare zi si nu iti lipseste din casa poate fi de mare ajutor.

Cu siguranta nu te-ai fi gandit ca pasta de dinti este utila pentru a reda stralucirea farurilor. Daca acestea s-au ingalbenit pe exterior, atunci varianta cea mai rapida si eficienta pentru a economisi bani este polisarea cu pasta de dinti.

Citeste si: Stiai ca poti face asta cu pasta de dinti?

Iata ce trebuie sa faci: aplica pasta de dinti pe intreaga suprafata a farului masinii si freaca cu ajutorul unei periute de dinti veche. Dupa ce ai curatat in profunzime, spala farurile cu apa curata si o sa vezi ca a functionat.

Daca nu credeti, va puteti convinge urmarind video-ul de mai jos!

Insa, trebuie sa stiti un lucru important: daca farurile sunt ingalbenite pe interior, atunci acest truc nu va functiona si varianta care va ramane este sa schimbati farurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Stil

To Top