Connect with us
tara

Stil

Tara in care esti platit cu aur daca dai jos kilogramele in plus

Exista o tara pe lumea asta care isi incurajeaza cetatenii sa arate in forma cu totii, recompensandu-i cu aur. Da, nu este niciun fel de gluma. Emiratele Arabe Unite ofera aur pentru fiecare kilogram dat jos.

Metoda este urmatoarea: Pentru fiecare kilogram pierdut, pana in 5 kilograme, cetateanul primeste 1 gram de aur; pana in 10 kilograme, 2 grame de aur iar ce depasea 10 kilograme pierdut, aurul ajungea la 3 grame bucata.

Exista si un record doborat in aceasta privinta. Ahmad al-Sheikh, un cetatean arab in varsta de 27 de ani, a slabit 26 de kilograme, fapt pentru care a primit 63 de grame de aur in valoare de peste 2.700 de dolari.

Obezitatea este una dintre cele mai acute probleme de sanatate a statelor din Golf iar cauzele sunt sedentarismul si consumul de mancare fast-food.

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top