Connect with us
instinct maternal

Stil

Si ei au instinct maternal!

Neurostiinta si sociologia avertizeaza: se intampla ceva cu barbatii. Studiile demonstreaza ca si tatii sunt legati de cordonul ombilical. S-a ajuns astfel la egalitatea intre sexe?

Daca instinctul maternal este doar un cliseu feminist? Daca si barbatii sunt capabili de asta? Intrebarile si le pune un studiu al Universitatii din Bar Ilan, Israel.

Acest studiu arata ca anumite zone ale creierului se activeaza la fel si la barbati, ca in cazul femeilor, atunci cand vine vorba de bebelusi. Studiul a fost realizat pe mai multe perechi heterosexuale din Israel.

Pe de alta parte, si anumite studii sociologice ne arata ca rolul tatalui in viata unui copil creste considerabil.

Monoparentalitatea masculina a crescut peste tot in Europa in ultimii ani, de altfel tot mai multi barbati castiga in instanta dreptul asupra copiilor in cazul unui divort.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top