Connect with us
cursuri-23092015

Stil

Top 3 site-uri unde poti beneficia de cursuri online gratuite

Mai mult ca sigur ca pana acum ti-ai dorit sa ai parte de anumite cursuri in diverse domenii. Ceea ce te-a oprit a fost probabil costurile prea mari.

Pentru ca suntem mereu in cautare de a invata lucruri noi sau de a ne specializa in diverse domenii, iti venim in ajutor cu o lista de site-uri unde poti beneficia de cursuri online gratuit.

Multi dintre noi isi doresc sa invete singuri, in timpul liber si neconditionati de un program stabil, o limba straina, un nou program de design interior sau un program de evidenta financiara. Stim cat de costisitoare sunt cursurile si mai stim si ca timpul nu iti permite sa te duci la toate sedintele.

Indiferent daca esti incepator sau daca vrei sa te specializezi intr-un anumit domeniu, daca vrei sa inveti HTML5 sau JavaScript, totul este acum disponibil si usor de utilizat cu ajutorul internetului. Bineinteles ca este nevoie de o atentie sporita si de o capacitate autodidacta destul de bine dezvoltata. Insa poti repeta cursul ori de cate ori ai nevoie pentru o mai buna intelegere a datelor, termenilor si pasilor de utilizare.

CITESTE SI: CELE MAI SIMPLE COMENZI DE TASTATURA. STIAI DE ELE?

Daca incerci sa intrii in putinul tau timp liber pe site-urile prezentate mai jos, vei avea multe lucruri noi de invatat, iti vei aprofunda cunostintele, si iti vei lamuri anumite aspecte pe care pana acum nu le stapaneai.

1. Alison

Site-ul Alison ofera o variata colectie gratuita de cursuri si tutoriale din domeniile economie, geografie, anatomie, finante, arta, manufactura, Photoshop sau psihologie. Toate sacestea iti sunt disponibile in mod gratuit si inca multe altele. Tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe site-ul celor de la Alison si sa iti alegi cursul de care ai nevoie.

2. EdX

Ceea ce il face unic pe acest site de cursuri gratuite este faptul ca iti pune la dispozitie materiale adunate de la unele dintre cele mai prestigioase universitati ale lumii. Poti beneficia de cursuri de introducere in programare HTML, medicina generala, invatarea unei limbi straine la toate nivelurile si multe altele. Arunca un ochi pe site-ul EdX si alege ceea ce ti se potriveste.

3. Coursera

Coursera este unul dintre cele mai mari portaluri de cursuri online gratuite din intreaga lume. De la ei poti invata de la limba engleza si franceza la un nivel experimentat pana la epidemiologia sociala. Prin urmare, pentru o mare varietate de cursuri din toate domeniile de activitate incearca portalul Coursera.

Tu ce curs online gratuit ai alege?

sursa foto: shutterstock.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top