Uite ce spune LUNGIMEA DEGETELOR despre tine

13.03.2016
Uite ce spune LUNGIMEA DEGETELOR despre tine

Uite ce spune LUNGIMEA DEGETELOR despre tine:

sursa foto romaniatv
sursa foto romaniatv

A. Inelarul este mai lung decât arătătorul. Cei care au degetul inelar puţin mai lung decât arătătorul sunt oameni foarte frumoşi, cu un farmec irezistibil, astfel că reuşesc în viaţă datorită aspectului fizic plăcut. Asta îi poate face însă să fie uşor aroganţi şi uneori agresivi, chiar dacă ei nu ar recunoaşte asta în veci. Au talente variate, astfel că pot ocupa funcţii în cadrul armatei, sau pot fi adevăraţi artişti sau inventatori.

Citeste si: Ce spune forma fetei despre personalitatea ta

B. Inelarul este mai scurt decât arătătorul. Se spune despre cei care au inelarul mai scurt decât degetul arătător că sunt persoane încrezătoare în forţele proprii, dar şi destul de arogante. Nu suportă şă-şi împartă timpul liber cu altcieva şi-i vezi mai tot tipul singuri, la o masă în restaurant, ori pe o bancă în parc. În plus, aceste persoane nu vor face niciodată primul pas într-o relaţie, însă nici nu ignoră atenţia celor care îi curtează.

Articolul continua dupa publicitate

C. Inelarul este egal cu arătătorul. Dacă ai degetul inelar la fel ca arătătorul, atunci sigur ai face orice pentru a vedea pace în jurul tău şi deteşti să te afli în situaţii conflictuale. Reuşeşti să-ţi organizezi foarte bine viaţa şi îţi place să te înţelegi cu toată lumea. Am putea spune că eşti partenerul ideal, având în vedere că eşti recunoscut pentru loialitatea şi tandreţea de care dai dovadă atunci când eşti într-o relaţie. Păcat că nu sunt mai mulţi oameni ca tine.