Connect with us
Ultimul videoclip al trupei Goodbye to Gravity, făcut la melodia Heed the Call, a fost lansat la aproape un an de la tragedia Colectiv.

Stil

Ultimul videoclip al trupei Goodbye to Gravity, lansat la aproape un an de la tragedia Colectiv VIDEO

Ultimul videoclip al trupei Goodbye to Gravity a fost lansat pe pagina de Facebook a trupei. Piesa se numește „Heed the Call”, iar clipul melodiei a fost lansat în memoria lui Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) şi a celor care au murit în urma incendiului din clubul Colectiv (30 octombrie 2015)

”La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată.

Pe vremea aceasta, în 2015, formaţia Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat «Mantras of War». Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambiţioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepţionale şi să plece într-un lung turneu naţional, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieţii voiau ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume”.

În noaptea de 30 octombrie însă, speranţa s-a transformat în scrum. Aproape tot ce fusese pregătit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzică pe care o împărtăşeau cei cinci artişti, a fost redusă la tăcere.

Nu vom mai putea niciodată să ne aşezam în primul rând la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, încărcate cu semnificaţie. Ce putem să facem, însă, este să nu uităm forţa copleşitoare a creaţiei trupei.

Este din nou octombrie, un an mai târziu… Încă îi mai plângem pe cei pe care i-am pierdut şi ne amintim de ei şi de ceea ce au lăsat în urmă.

«Heed the Call» este o piesă care trebuia să aibă o altă poveste. Videoclipul a fost iniţial filmat pentru a scoate în evidenţă energia pură care alimenta concertele formaţiei, precum şi devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor. Acum, atât melodia cât şi clipul au o însemnătate mai adâncă – ne amintesc de moştenirea nemuritoare a trupei şi ne arată că Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, în sufletele noastre.

Vom continua să onorăm amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veţi putea urmări accesând această pagină, care va fi actualizată cu noi informaţii.

Până atunci, va invităm să vizionaţi videoclipul, realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad şi Bogdan, precum şi a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gândurile noastre se îndreaptă către Andrei, care luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenţii chirurgicale şi proceduri de recuperare”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a formaţiei Goodbye to Gravity.

În urma incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean în seara zilei de 30 octombrie şi-au pierdut viaţa patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnalişti şi fani. În afara celor 64 de tineri decedaţi, peste 160 de oameni au fost răniţi în incendiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top