Connect with us
Un om al strazii, care a gasit si a inapoiat un portofel de firma plin cu bani, a primit o recompensa neasteptata

Stil

Viata unui om al strazii s-a schimbat radical dupa ce a gasit un portofel pe strada

Waralop, un om al strazii in varsta de 44 de ani, din Thailanda, nici nu prin cap nu i-a trecut cum destinul sau avea sa se schimbe intr-o singura zi. El a gasit pe strada un portofel Hermes plin cu bani si a decis sa-l inapoieze, fara sa se atinga de ceva din interior.

Citeste si: Model de presedinte: Traieste intr-o mica ferma si conduce o masina modesta

Citeste si: 7 motive sanatoase pentru a bea mai multa bere. Unul este cu adevarat surprinzator

Portofelul pe care l-a gasit era plin de carduri de credit si de bani, echivalentul a 500 de euro, ceea ce inseamna o suma importanta pentru un thailandez. Desi avea in buzunar doar 9 baht, adica aproximativ un leu in bani romanesti, omul strazii a decis sa mearga la politie si sa predea portofelul pentru a ajunge la proprietar.

Oamenii legii l-au localizat imediat de proprietarul portofelului, Niity Pongkriangyos, in varsta de 30 de ani, care este proprietarul unei fabrici din capitala Bangkok.

Tanarul om de afaceri a fost extrem de impresionat de gestul omului fara adapost si i-a oferit in prima faza o recompensa. Ulterior, cand s-a gandit mai bine si mai ales la faptul ca barbatul nu se atinsese de vreun ban, acesta a decis ca merita mai mult.

„Este un om fara adapost, fara niciun ban in buzunar, dar totusi n-a pastra nimic pentru el… Asta arata cat de bun si cinstit este. E exact omul pe care trebuie sa-l ai in preajma”, a spus Niity Pongkriangyos.

Astfel ca el a decis sa-l angajeze pe waralop la fabrica lui, cu un salariu decent. In plus, i-a oferit si un acoperis deasupra capului.

Insa, omul strazii este atat de recunoscator pentru ceea ce i s-a oferit incat il considera pe propiertarul fabricii un erou, fara sa realizeze ca personajul principal al intamplarii si un exemplu de urmat este chiar el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Stil

To Top