Connect with us
Voldemort: Origins of the Heir este un film independent, ce ar urma să fie disponibil doar pe Youtube și să completeze universul Harry Potter

Stil

Voldemort: Origins of the Heir – un film de Youtube venit să completeze universul Harry Potter

Fanii Harry Potter sunt în extaz după ce în weekend a apărut un teaser trailer pentru un nou film venit să completeze universul imaginat de J.K. Rowling.

Intitulat Voldemort: Origins Of The Heir, noul film ar urma să spună povestea lui Tom Marvolo Riddle și a transformării sale în temutul Lord Cap-de-Mort (Voldemort).

Nu este, însă, vorba, despre o super-producție marca Hollywood și nu are de-a face cu Rowling sau noua franciză Fantastic Beasts. Este, de fapt, un film ce ar urma să fie produs de o companie independentă, numită Tryangle Films, cu banii strânși de la fani. Totodată, Origins of The Heir nu va fi difuzat pe marile ecrane, ci doar pe un canal de Youtube.

Cu toate acestea, producătorii încearcă să strângă fondurile necesare pentru ca acest proiect să devină realitate, sperând că vor beneficia de o susținere cât mai mare din partea fanilor seriei Harry Potter.

Până acum, nu este clar când va putea fi vizionată această producție, dar până atunci poți urmări acest trailer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top