Connect with us

Știri

Imagini incredibile cu tribul care trăiește în izolare totală și omoară toți vizitatorii

Un trib de pe o insulă situată la granița dintre Thailanda și India trăiește în izolare totală și omoară toți vizitatorii care încearcă să se apropie de pământul lor. Pe insula North Sentinel este interzis prin lege accesul străinilor, încercările anterioare sfârșindu-se violent.

În 2006, băștinașii au ucis doi pescari care s-au apropiat prea mult de insulă, iar elicopterele aflate în misiuni de recunoaștere au fost atacate de fiecare dată când au intrat în zonă.

Tribul locuiește pe insula North Sentinel de 60.000 de ani

Potrivit unui video făcut de LoveBite Productions, sentinelezii sunt descendenți direcți ai primilor oameni care au venit din Africa și locuiesc pe această insulă de 60.000 de ani. Nu este cunoscut numărul lor total, estimările variind între 40 și 500 de persoane.

Citește și: „Game 2: Winter”: Reality show-ul unde bătaia, violul și crima sunt acceptate

„Nu contează dacă eşti prietenos sau agresiv, dacă ai ajuns aici voit sau din greşeală, tribul te va trata în acelaşi mod”, afirmă naratorul videoclipului.

Guvernul indian a încercat în anul 1967 să intre în contact cu băștinașii. Un antropolog le-a oferit daruri pentru a stabili un prim contact, însă aceștia s-au așezat cu spatele le el și au mimat defecarea, pentru a-l insulta pe cercetător.

Citește și: Un copil de 3 ani a supraviețuit miraculos, după ce a stat 3 zile într-o pădure din Siberia plină de urși

O altă tentativă a avut loc în 1970, însă în momentul în care oamenii de știință s-au apropiat mai mult de insulă, membrii tribului au devenit agresivi. „Membrii tribului au început să ţipe am început să le copiem comportamentul pentru a le arăta că suntem prietenoşi”, a povestit ulterior un martor. Din acel moment, autoritățile din India au interzis apropierea la mai puțin de 4 kilometri de insulă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top