Connect with us

Știri

Și-a dorit sprâncene perfecte și a mers să le tatueze. Și-a pus mâinile în cap când a văzut rezultatul. Ce îi făcuse artistul

Multe femei își doresc să aibă niște sprâncene atrăgătoare, așa că investesc sume importante pentru a le avea mereu aranjate.

În afara unui pensat de calitate, multe femei apelează la diferite tehnici. În ultimii ani, tot mai multe femei aleg să își tatueze sprâncenele sau să le micropigmenteze.

O tânără și-a dorit să renunțe la chinul de a-și colora zilnic sprâncenele, așa că a mers la un salon specializat.

Când a văzut, însă, ce i-a făcut artistul tatuator, și-a pus mâinile în cap.

Fata de 26 de ani, pe nume Kanyarat Chaichan, s-a uitat în oglindă și a avut un adevărat șoc. În loc să fie tatuate armonios, Kanyarat s-a trezit cu niște sprâncene foarte groase și extrem de urâte.

Acum, Kanyarat și-a împărtășit „isprava” pe internet, iar pozele sale au devenit imediat virale. Întâmplarea a avut loc în luna noiembrie a anului trecut și de atunci a fost nevoită să stea cu sprâncenele de 1 centimetru grosime.

Din nefericire, aceasta nu mai avea bani pentru o altă procedură cosmetică. Timp de luni întregi, ea a fost ținta glumelor celor din jur. Și cu asemenea sprâncene, este greu să nu le observi.

Un artist tatuator s-a oferit să-i  corecteze sprâncenele gratuit

Din fericire, un alt artist a auzit de povestea sa și i-a oferit un tratament de corectare zilele trecute.

„Sunt foarte încântată de rezultate și recunoscătoare pentru tratament. Mă simt mult mai bine acum. Și cred că arăt mult mai frumoasă acum. Credeam că voi sta cu acele sprâncene uriașe întreaga viață. Acum am răbdare și aștept să arate mai bine”, a dezvăluit tânăra din Thailanda.

Acum, aceasta va trebui să se întoarcă pentru un alt tratament. Artistul care i le-a corectat a apelat atât la laser, cât și la micropigmentare. Va mai fi nevoie de câteva ședințe pentru ca sprâncenele tinerei să arate armonios. Cu toate acestea, Kanyarat are încredere că va fi totul bine.

 

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Iași a mers la un salon de masaj erotic și a avut parte de surpriza vieții sale! Cu cine a dat nas în nas

A montat o cameră video să-și urmărească menajera, dar privind imaginile a rămas mască. Ce făcea soția când el nu era acasă

O asistentă a mers la salon să se tundă. Coafeza s-a uitat la pantofi şi când şi-a dat seama…

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top