Connect with us
Și-a făcut un selfie și a ajuns la închisoare! Ce se ascunde în fotografie

Știri

Și-a făcut un selfie și a ajuns la închisoare! Ce se ascunde în fotografie

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost condamnată la închisoare cu executare după ce și-a făcut un selfie. Fotografia aparent nevinovată ascunde un secret îngrozitor.

La numai câteva ore de la acest selfie al lui Cheyenne Rose Antoine, corpul neînsuflețit al prietenei sale a fost găsit pe marginea unui drum.

Autoritățile au început imediat căutarea vinovatului și nimeni nu s-ar fi gândit că tocmai Cheyenne a fost capabilă de așa ceva.

Tânăra a fost condamnată la 7 ani de închisoare cu executare. Corpul lui Brittney Gargol, în vârstă de 18 ani, prietena ei, a fost găsit abandonat pe marginea drumului în Saskatchewan, Canada, potrivit The Sun. Iar motivul pentru care a fost acuzată Cheyenne a uimit pe toată lumea.

Fotografia a devenit principala probă, pentru că Antoine purta cureaua cu care a strangulat-o pe prietena ei cea mai bună.

Cheyenne a spus că cele două au băut alcool și că au început să se cert,e la un moment dat. Însă a ținut să le spună polițiștilor că nu își amintește să o fi strangulat-o pe prietena sa cea mai bună.

Dar cum a omis să ia cureaua de lângă trupul lui Brittney, polițiștii au conchis că este singura vinovată.

Până la urmă, Chayenne a pledat vinovată. Chiar dacă nu îşi amintea ce a făcut în acea zi fatidică, tânăra a fost condamnată la 7 ani de închisoare cu executare.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit

Un bărbat din Elveția acuzat de extorcare, abuz sexual, ucidere şi incendierea unei familii în cartierul în care locuia și-a aflat astăzi sentința. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață.

În timpul procesului desfăşurat la Schafisheim, inculpatul Thomas N., în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a ucis patru persoane şi a comis alte infracţiuni în cursul unei singure zi în luna decembrie 2015.

După ce şi-a urmărit victimele o perioadă de timp, inculpatul a reuşit să intre în casa acestora din Rupperswil în dimineaţa zilei de 21 decembrie 2015. El a pretins că era psiholog şcolar şi că băiatul de 13 ani al familiei ar fi fost implicat într-un caz de agresiune, potrivit actului de acuzare.

Acuzatul l-a luat apoi ostatic pe băiat şi i-a cerut mamei să retragă bani de la mai multe bancomate. El l-a abuzat sexual pe băiat după care a ucis întreaga familie – mama de 48 de ani, băiatul de 13 ani, fratele acestuia mai mare de 19 ani şi pe prietena acestuia în vârstă de 21 de ani.

După comiterea crimelor, el a incendiat locuinţa cu ajutorul unei lămpi cu petrol pe care o adusese într-un rucsac, împreună cu bandă adezivă, jucării sexuale şi mănuşi.

Bărbatul plănuia să comită crime asemănătoare

Thomas N. depindea financiar de mama lui. El locuia în casa părinţilor, pretinzând că studiază medicina, însă în realitate el îşi abandonase studiile.

Un factor agravant în decizia instanţei a fost că bărbatul plănuise să comită crime similare în momentul arestării sale în mai 2016. El începuse să caute alţi băieţi online, observându-le familiile, îşi pregătise rucsacul şi a mers cu maşina la locuinţele acestora.

CITEȘTE ȘI: Crima din Brașov: Ce au găsit legiștii la autopsie. Avocatul criminalului vine cu noi informații înfiorătoare despre acesta
Și-a împușcat iubitul în timp ce voiau să devină celebri pe internet. Ce pedeapsă a primit pentru crimă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top