Connect with us
Vrea să pună cenuşa mamei sale în mâncarea de Crăciun. Ce explicaţie are pentru acest gest

Știri

Vrea să pună cenuşa mamei sale în mâncarea de Crăciun. Ce explicaţie are pentru acest gest

O britanică de 41 de ani vrea să facă un gest care pe mulţi îi va lăsa muţi de uimire. Întrebată de ce vrea să facă acest lucru, femeia a dat un răspuns halucinant. Timp de şase luni a mâncat în fiecare zi câte o linguriţă din cenuşa mamei decedate, pentru a-şi alina dorul de aceasta.

Acum, o britanică de 41 de ani vrea să adauge resturile incinerate şi în preparatele de Crăciun.

Debra Parsons spune că este primul Crăciun pe care îl petrece fără mama ei, iar dorul prea puternic a făcut-o să ia decizia de a adăuga cenuşa resturilor incinerate în curcanul şi budinca pe care le va pregăti pentru sărbători, scrie mirror.co.uk.

Mama acesteia a murit anul acesta în luna mai

Mama femeii a murit brusc după ce a suferit o infecţie toracică în luna mai. De atunci, femeia de 41 de ani a încercat să lupte cu depresia, simţind nevoia de a mânca zilnic din resturile incinerate pentru a se simţi „cât mai aproape posibil“ de fiinţa care i-a dat viaţă, scrie adevarul.ro.

„La început, le ţineam într-o pungă sigilată, cu care dormeam în pat. Dar nu simţeam că e aproape de mine. Apoi am avut un impuls: am deschis punga, mi-am lins degetele şi le-am băgat înăuntru.

Nici nu ştiam ce fac când am gustat cenuşa. Gustul m-a calmat pentru prima dată de la moartea mamei mele”, a spus femeia.

Citeşte şi Caz GROAZNIC în Italia. O româncă și-a pus capăt zilelor. Cine este victima și de ce a făcut asta!

O româncă în vârstă de doar 19 ani și-a pus capăt zilelor, după ce a stat o perioadă în depresie, după ce și-a pierdut locul de muncă.

Potrivit ziarului Il Centro, citat de Rotalianul.com, tânăra se numea Ana Maria Cioponea și era rezidentă în localitatea Balsorano din provincia L’Aquila.

Conform unor persoane apropiate, Ana Maria a trăit mai mulți ani în Irlanda, alături de părinții săi. Sosită în Italia, a lucrat ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora dar angajatorul se pare că a refuzat reînnoirea contractului de muncă.

Din acest motiv, tânăra ar fi căzut într-o stare de depresie profundă care a făcut-o să recurgă la acest gest, scrie sursa citată.

Cei interesaţi să ofere detalii au la dispoziţie un număr de telefon

Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl său care, văzând că fiica sa nu mai iese din baie și nu mai răspunde, a forțat ușa și când a intrat a găsit-o pe Ana Maria spânzurată acolo.

La fața locului a fost chemată imediat o ambulanță dar nu mai era nimic de făcut. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din localitatea Sora iar carabinierii din localitatea Morino anchetează pentru a stabilit cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Publicația Rotalianul.com reamintește că pe teritoriul Italiei, este în curs, proiectul ”Itaca”, care oferă ajutor, susținere, informații și instrumente utile pentru depășirea depresiei. Cei interesați pot suna la numărul verde:

800.274.274 sau pot trimite un e-mail la linea.ascolto@progettoitaca.org

Deasemenea, Fundația IDEA, (Istituto per la ricerca e la prevenzione della depressione e dell’ansia), a pus la dispoziție numărul verde: 800 538 438.

Discuțiile cu persoanele calificate, ședințele cu psihologii, au toate un caracter de confidențialitate secret, nicio informație privitoare la pacient, la afecțiunile sale sau la terapia folosită nu pot deveni publice fără acordul expres al acestuia.

Citeşte şi Fenomen PARANORMAL la înmormântarea Regelui Mihai. Ce a pățit Principesa Margareta VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top