Connect with us
O femeie a fost aproape de moarte de la o vopsire de păr acasă

Sanatate

O femeie a fost aproape de moarte de la o vopsire de păr acasă

Pandemia care a ajuns și în țara noastră ne-a făcut să ne schimbăm comportamentul în totalitate. Dacă până acum apelam la specialiști pentru a ne face frumoase, acum suntem nevoiți să ne descurcăm cum putem. Cele mai multe femei și-au făcut tratamente acasă. O femeie și-a vopsit părul și era să moară. Uite greșeala pe care nu trebuie să o faci vreodată.

O femeie a fost aproape de moarte de la o vopsire de păr acasă

O femeie a vrut doar să își schimbe look-ul și era să ajungă la moarte. Greșeala ei este una făcută de multe femei chiar dacă încă nu o știu.

Estelle și-a dorit să arate cum arăta înainte de carantină cu un păr vopsit și îngrijit. Așa că și-a cumpărat o vopsea de păr din comerț și a încercat să se vopsească acasă.

Știind că are alergii, a aplicat vopseaua pe mână, dar în loc să aștepte 48 ore pentru a vedea reacțiile organismului, a așteptat doar 30 minute.

A continuat să aplice vopseaua pe păr crezând că totul va fi în regulă. La final a observat că se întâmplă ceva. Scalpul a început să îi dea mâncărimi și să se umfle. S-a dus la farmacie și a luat antihistaminice pe care le-a luat conform indicațiilor pentru a reduce efectele alergiei.

S-a culcat sperând ca a doua zi totul să fie normal. Din nefericire, lucrurile nu au fost așa. Când s-a trezit, pielea i s-a umflat și o ustura tot scalpul.

„Nici nu mai puteam să respir şi capul semăna cu un bec uriaş!”, a declarat Estelle.

Când a văzut că situația este gravă s-a dus la urgență unde a povestit ce i s-a întâmplat. Medicii i-au administrat un tratament șoc cu adrenalină și au internat-o pentru 24 ore pentru supraveghere.

După această noapte petrecută în spital, femeia s-a simțit mai bine. Totuși această experiență o va urmări toată viața pentru că pe față i-au rămas semne. Aceasta a decis să își spună povestea în social media pentru a avertiza femeile care se vopsesc de obicei acasă.

Așadar, pentru a nu avea astfel de reacții alergice grave, este bine să așteptați 48 ore înainte de a vă vopsi pe păr. Dacă pe porțiunea testată nu se observă nicio dovadă de alergie, puteți continua cu vopsirea acasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top