Connect with us
A murit fostul realizator TV Emanuel Isopescu! Anunțul a fost făcut de către fiica sa

Știri

A murit fostul realizator TV Emanuel Isopescu! Anunțul a fost făcut de către fiica sa

Din păcate, încă o veste tristă! A murit fostul realizator de televiziune Emanuel Isopescu. Anunțul cu privire la trecerea acestuia în neființă a fost făcut de către fiica sa, Ioana Isopescu. Fostul realizator tv a plecat dintre noi la vârsta de 75 de ani.

A murit fostul realizator TV Emanuel Isopescu! Anunțul a fost făcut de către fiica sa

Fostul realizator de televiziune, Emanuel Isopescu a murit la vârsta de 75 de ani. Anunțul decesului a fost făcut miercuri seară, pe Facebook, de către fiica acestuia, Ioana Isopescu care a relatat o scurtă întâmplare amuzantă cu tatăl său, din vremurile bune.

Și comentatorul sportiv Emil Hossu a publicat un mesaj pe pagina de socializare, la scurt timp după ce s-a aflat că Emanuel Isopescu a plecat dintre noi. Emil Hossu a declarat că Isopescu a fost cel care i-a deschis cariera de jurnalist în Televiziunea Română, la Social, și că era omul pe care îl cunoștea toată lumea. Comentatorul sportiv l-a descris pe Isopescu ca fiind un boier, un altruist, un ziarist excelent.

„E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin într-un mesaj pe rețeaua de socializare.

Emanuel Isopescu s-a retras din activitate în anul 2010, și de atunci locuia în pensiunea pe care o deținea în Tulcea. Un an mai târziu a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord în urma căreia s-ar fi infectat cu o bacterie nosocomială. În luna iunie a acestui an, fostul mare realizator TV a cerut ajutor pe Facebook, spunând că are nevoie de cineva care să-l ajute, contracost, să se deplaseze.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top