Connect with us
EXCLUSIV Avocatul fostului ministru Elena Udrea „Vom depune contestație mâine la Înalta Curte”

Știri

EXCLUSIV | Avocatul fostului ministru Elena Udrea: „Vom depune contestație mâine la Înalta Curte”

Avocatul fostului ministru al Turismului Elena Udrea, Alexandru Chiciu, a declarat în exclusivitate pentru huff.ro că va ataca împreună cu ceilalți avocați sentința dată astăzi în dosarul Gala Bute.

„Vom depume mâine dimineață contestația la Înalta Curte”

„Punctual, considerăm decizia de 6 ani cu executare una netemeinică. Ne-a luat prin surprindere. Am declarat deja apelul și vom depune mâine dimineață contestația la Înalta Curte”, ne-a declarat Chiciu.

Reamintim că Elena Udrea a fost condamnată astăzi la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Fostul ministru din guvernul Boc este acuzat de luare de mită. În același dosar a mai fost condamnat și fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja.

Hotărârea dată astăzi de judecători nu este una definitivă, fapt pentru care cei care o reprezintă în instanță pe Udrea au luat imediat în calcul contestarea sentinței.

Udrea a fost achitată pentru tentativa de folosire de declarații false sau incomplete. Fostul ministru trebuie să achite 8.816.000 lei către Autoritatea pentru Turism, 500.000 lei către stat și alți 600.000 de euro lui Gârdean. În același dosar a fost condamnată și fosta șefă CNI, Ana Maria Topoliceanu, care a primit 3 ani cu suspendare, iar Tudor Breazu a primit tot 3 ani cu suspendare.

CITEȘTE ȘI: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Elenei Udrea după condamnarea sa

Rudel Obreja, reacție neașteptată după condamnarea în dosarul Gala Bute

Cristian Tudor Popescu, despre condamnarea Elenei Udrea din 28 martie

Cătălin Tolontan, reacție tranșantă după condamnarea Elenei Udrea

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja a fost condamnat la 5 ani cu executare. Acesta trebuie să achite 737.000 de lei, în solidar. Fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, a fost achitat în acest dosar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top