Connect with us
Vestea că Elena Udrea a fost condamnată la închisoare a generat un val de reacții. Pe pagina sa de Facebook, au apărut mai multe comentarii.

Știri

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Elenei Udrea după condamnarea sa

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Ea a fost acuzată de luare de mită și de abuz în serviciu.

Condamnarea ei a stârnit un val de reacții. Pe pagina sa de Facebook, comentariile au venit aproape instant, iar părerile internauților au variat.

„Felicitari, d-na Udrea! Va doresc drum bun la racoare si sa ramaneti la fel de cocheta, chiar si acolo. Va iubesc!❤️ Ne vedem peste 6 ani!❤️” ;  ” Doamna Udrea,daca veti fi achitata,cinste dumneavoastra!Daca veti fi condamnata ,inseamna ca sunteti un om corupt!Personal ,as vrea sa faceti parte din categoria politicienilor cinstiti!Asteptam verdictul!”, sunt câteva dintre comentariile care au apărut pe contul de socializare al fostului ministru al Turismului.

Pe lângă Elena Udrea, în cadrul aceluiași dosar au mai fost condamnați Ștefan Lungu, Ana Maria Topoliceanu, Rudel Obreja, Tudor Breazu și Gheorghe Nastasia.

Articole similare

Rudel Obreja, reacție neașteptată după condamnarea în dosarul Gala Bute

Cătălin Tolontan, reacție tranșantă după condamnarea Elenei Udrea

Cristian Tudor Popescu, despre condamnarea Elenei Udrea din 28 martie

Ce pedepse s-au dat in dosarul Gala Bute!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top