Connect with us
Caz de infectare cu coronavirus la Guvern. Cu cine a intrat în contact

Știri

Caz de infectare cu coronavirus la Guvern. Cu cine a intrat în contact

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime. În urma relaxărilor, numărul de cazuri a crescut semnificativ, fiind vorba de cifre apropiate de cele de la începutul pandemiei. Situația este una dificilă, oamenii au devenit din ce în ce mai iresponsabil și infectările continuă să se înmulțească. Se pare că nici cei din Guvern nu au fost ocoliți de acest virus, drept pentru care un funcţionar care lucrează la registratura Guvernului a fost confirmat pozitiv, în timp ce toate persoanele cu care a intrat în contact direct au fost și ele testate.

Caz de infectare cu coronavirus la Guvern. Cu cine a intrat în contact

Un funcționar public al Guvernului, respectiv o femeie care își desfășoară activitatea în cadrul Direcției pentru Relația cu Publicul, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în cursul zilei de vineri. În acest moment, acesta se afla internat într-un spital de specialitate, în timp ce contacții săi de lungă durată au fost izolați la domiciliu.

Conform unei informări de presă emisă de Guvern, a fost demarată o anchetă epidemiologică, în urma căreia toți colegii săi de birou au fost supuși testului de Covid-19, care a ieșit negativ. De altfel, spațiul în care își desfășura activitatea a fost dezinfectat corespunzător. În comunicat mai era menționat și faptul căniciun membru al Cabinetului Orban nu a avut contact direct cu funcționarul.

În luna martie, premierul Ludovic Orban și mai mulți membri ai membri ai Guvernului și membri PNL au fost testați pentru coronavirus și au intrat în izolare, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost diagnosticat cu coronavirus. După ce au luat contact cu el, aceștia s-au autoizolat la domiciliu.

Miniştrii care au fost testaţi, rezultatul fiind negativ, sunt: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciucă, Florin Cîţu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Boloş, Marcel Vela, Ionuţ Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu, Ion Ştefan.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top