Connect with us
Sebastian Ghiță va fi arestat preventiv. Magistrații ÎCCJ au decis definitiv. Mandatul va fi pus în aplicare când va fi găsit.

Știri

Decizie definitivă: Sebastian Ghiță va fi arestat preventiv când va fi găsit

Magistrații ÎCCJ au decis definitiv arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiță. Decizia definitivă este în dosarul în care fostul deputat este acuzat de fapte de corupție, alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova.

Mandatul de arestare preventivă va fi pus în aplicare în momentul în care Sebastian Ghiță va fi găsit. Patronul de televiziune este dispărut din data de 21 decembrie.

Sebastian Ghiță este de negăsit din data de 21 decembrie, când ar fi trebuit să se prezinte la DNA. Deși nimeni nu știe nimic de el, la televiziunea sa continuă să se difuzeze înregistrări cu fostul deputat. Acesta apare în înregistrări și face dezvăluiri și acuzații grave.

Printre ultimele înregistrări difuzate, fostul deputat susține că Victor Ponta a fost șantajat să o numească pe Kovesi în funcție. Despre aceste afirmații, Victor Ponta spune că reprezintă doar 2% din ceea ce știe Sebastian Ghiță.

„Ce nu s-a spus public până acum e faptul că Victor Ponta a fost şantajat pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi. Practic, în faţa mea Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programată în America, pentru a se întâlni cu Biden sau cu Obama, va fi anulată. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunţul cu privire la anularea vizitei va fi făcut în apropierea alegerilor prezidenţiale. Iar chestiunea aceasta îl va distruge.”, a spus Sebastian Ghiță.

Jurnaliștii România TV au spus că Sebastian Ghiță a lăsat mai multe casete cu înregistrări la sediul televiziunii, cu o săptămână înainte de dispariție.


Știri pe aceeași temă

Victor Ponta, despre dezvăluirile lui Ghiță: „A spus 2% din ce știe”

Comunicat oficial DNA – Răspuns la atacurile lui Sebastian Ghiță

Kovesi despre înregistrările lui Ghiță: Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar

Noi înregistrări cu Sebastian Ghiță: Ponta a fost șantajat de Florian Coldea

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top