Connect with us
Titi Holban, GRAV accident! Soţia este în stare critică la spital

Știri

Deputatul Titi Holban (PSD), condamnat la închisoare cu suspendare

Deputatul social-democrat Titi Holban a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru trafic de influență.

Decizia magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție este definitivă. Titi Holban a fost acuzat că a primit suma de 10.000 de euro pentru a interveni la Direcia Antifraudă în folosul unei firme.

Deputatul PSD trebuie să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității și să participe la un program de reintegrare socială.

Deputatul PSD Titi Holban a fost condamnat definitiv miercuri, de instanţa supremă, la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, după ce a luat 10.000 de euro pentru a interveni la Direcţia Antifraudă în favoarea unei firme. Titi Holban trebuie să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi să urmeze un program de reintegrare socială.

Citește și: Fostul deputat Florin Popescu, condamnat la un an de închisoare

Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 44.202 lei (echivalentul sumei de 10.000 euro), pusă sub sechestru într-un cont bancar al deputatului.

Titi Holban nu are şi o pedeapsă complementară, astfel că poate alege şi poate fi ales.

Procurorii DNA ceruseră, la ultimul termen de judecată, majorarea pedepsei primite de Titi Holban la judecarea în fond, de la trei ani de închisoare cu suspendare la cinci ani cu executare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top