Connect with us
Dezvăluiri despre tunelurile din Bucureşti unde demnitarii pot supravieţui unui cutremur de 9 grade

Știri

Dezvăluiri despre tunelurile din Bucureşti unde demnitarii pot supravieţui unui cutremur de 9 grade

Cutremurul de azi noapte a băgat panică printre bucureşteni, iar teama de un mega seism este mai mare ca oricând. Singurele persoane care pot supravieţui 100% unui cutremur devastator sunt demnitarii. Preşedintele României, care este şi şeful Armatei Române se poate adăposti într-unul din tunelurile săpate de regimul ceauşist pentru apărarea în caz de război, susţine liderul politic Marius Marinescu, care a realizat documentare despre infrastructura de apărare a regimului Ceauşescu.

„Klaus Iohannis poate merge cu maşina prin tuneluri”

„Tunelurile subterane sunt foarte mari şi luminate. Colonelul Bartoş îmi povestea de aceste tuneluri. Dacă domnul Klaus Iohannis poate merge cu maşina prin aceste tuneluri. Palatul Cotroceni rezistă la un cuiremur d epână la 9 grade. De la Cotroceni Iohannis poate merge până la Palatul Parlamentului, unde este un tunel anti-atomic.

Cutremur in Romania de 5.6 grade a speriat populatia. Cum trebuie sa reactionezi

Date noi despre: Cutremur Romania (Bucuresti) de 5.6 grade

Sunt mai mult de trei buncăre: Vila Lac 3 unde este reşedinţa lui Iohannis, Palatul Cotroceni şi Palatul Parlamentului. Sub Casa Poporului este un adăpost anti-atomic mare, funcţional, ventilat, are climatizare şi are şi un apartament, o sală de conferinţe, de conferinţe de comandă făcute în vremea lui Ceauşescu. Era foarte bine gândită structura asta de apărare, de conducere în cay de război. Mai este un tunel care duce la Palatul Victoriei.

Adăposturile nu sunt făcute pentru parlamentari, ci pentru comanda ţării. Acolo au acces militarii şi preşedintele României. Fiecare instituţie importantă are câte un adăpost antiaerian”, a declarat Marius Marinescu la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top